|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nujno!
8.7.2010 8:58:12   
blanč
Ali kdo ve, kje bi se dalo kupiti zvonec, ki ga montiramo v sobo starejšega človeka, da te lahko prikliče v nujnih primerih... Da se lahko uravnava jakost zvonenja ali mogoče kar svetlobni signal.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nujno!
8.7.2010 9:15:56   
Klemy82
Hmmm... pri nas v enem lokalu imajo na terasi en gumbek, ki ga pritisneš, če ni nobene natakarice okoli, ji pozvoni in pride. Je pa to tak simpl brezžični zvonec za vrata.  Tako da jaz bi v kakšnih Merkurjih pogledala za te brezžične zvonce. Ali pa če se obrneš na kako društvo slepih, invalidov, oni imajo precej teh katalogov s pripomočki, pa ti morda lahko kaj svetujejo.

Jst.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.7.2010 9:18:29   
blanč
Verjetno bo treba poiskat en tak taprav pripomoček, ker z nama v spalnici spita še dva enoletnika in navaden zvonec verjetno ne pride v poštev.

(Mark Twain)

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.7.2010 9:18:55   
bubu_bibi
Tukaj poglej: http://socaoprema.si/index.php
Mislim, da poleg vse naštete opreme bi utegnili imeti še to, kar iščeš.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.7.2010 10:15:55   
mala maja
mi nismo nič kompliciral, smo lepo baby alarm naštimal pa je blo ok

(odgovor članu bubu_bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.7.2010 10:31:40   
sončnica24
Mi smo tudi uporabili baby varuško, ko je babica kaj rabla se je oglasila in je že bil nekdo pri njej. Čeprav je pa moteče v primeru da se oseba pogovarja po telefonu, ali da ima tv bolj na glas.

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.7.2010 10:38:15   
mala maja

IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24
Čeprav je pa moteče v primeru da se oseba pogovarja po telefonu, ali da ima tv bolj na glas.

sej lahko bolnik izklopi svojo enoto, pa jo priklopi ko rabi poklicat. Meni je bila baby varuška všeč tudi zaradi tega ker jo lahko neseš seboj na vrt. Če ima pa zvonec ga ne slišiš če si zunaj ali v zgornjem nadstropju hiše.

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.7.2010 10:58:21   
blanč
Tole z varuško pa jaz sploh nisem pomislila pa jo imam za moja dva skos v uporabi. Bova z možem res kar nekaj takega uvedla, samo mora bit čist preprosta, ker, ko jo začne kaj matrat jo zagrabi neverjetna panikauser posted image . Punce, res vam hvala za pomoč.

(Mark Twain)

Neposredna povezava do sporočila: 8
8.7.2010 11:04:31   
mala maja
jaz sem imela res čisto navadno, pa še tako je bilo da je oči spal v pritličju midva pa v mansardi in res en bi slišala zvončka in ne videla lučke. Se pa spomnim da me je eno noč klical gotovo 20x , ker ga je bilo strah da bi umru (imel je raka v zadnjem stadiju)
in takrat priznam sem okoli 5ih izklopila svojo enoto da sem vsaj pol ure spala user posted image poltej se je pa možek preselil dežurat dol k njemu.

babici-mami pa lepo povejta kako se vklopi in izklopi,pa da ta napravica ni nobeno čudo tehnike, da je čisto preporsta, ker dugače jo bo še večja panika zagrabila.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.7.2010 11:47:51   
blanč
Sem že govorila z njo in je vesela, da jo bo dobila. Mi uporabljamo angel care in jo zna poslušat in ugasnit, tako, da verjetno bomo zanjo kupili nekaj podobnega. Še enkrat hvala. Tako preprosta rešitev pa se je nisem spomnila, jaja letauser posted image

(Mark Twain)

Neposredna povezava do sporočila: 10
8.7.2010 11:58:21   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Sem že govorila z njo in je vesela, da jo bo dobila. Mi uporabljamo angel care in jo zna poslušat in ugasnit, tako, da verjetno bomo zanjo kupili nekaj podobnega. Še enkrat hvala. Tako preprosta rešitev pa se je nisem spomnila, jaja letauser posted image

Saj mi smo tudi celo večnost tuhtali kaj bi babici namontirali, ker ima čisto svoje stanovanje pa svoj vhod, je pa to res najbolj preprosta stvar.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?