|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nuhalna svetlina v LJ porodnišnici
8.4.2010 14:52:18   
stelavita
Živijo! Sem stara več kot 35. let in se moram kmalu prijaviti na merjenje NS. Po tem letu naj bi bila ta preiskava zastonj. Ali ima katera izkušnjo z merjenjem nuhalne svetline v ljubljanski porodnišnici? Kakšne ultravzvoke (ali tudi 3D) imajo in ali ti zapečejo tudi film? Ali je bolje, da se kljub temu odločim in plačam ca. 60 EUR in grem privat komu? Hvala za vaše mnenje že vnaprej.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nuhalna svetlina v LJ porodnišnici
8.4.2010 16:16:40   
mayci
Jaz sem bila na NS v ljubljanski porodnišnici, ultrazvok je zelo dober. Dobila sva slikice, filmčka pa ne delajo (vsaj namaso rekli, da ne).

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu stelavita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.4.2010 20:54:07   
Jančika_
Jaz sem imela "samo" 2D UZ. Dobila sem slikico, na splošno sem bila zelo zadovoljna, edino načakala sem še pa još, ker je imela dr. nujni CR. 

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.4.2010 7:31:21   
natasarobi
Bila v ljubljani na nuhalni. Bila sem zadovoljna - dobila sva slikico. Moram rečt, da sem imela srečo in bila na vrsti zelo kmalu - skoraj kot sem bila naročena.

3D/4D uz pa baje delajo kasneje okoli 24t, če se ne motim in  je samo plačniški. Če boš pogledala malo bolj po tej rubriki je bilo o tem že nekaj govora.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.4.2010 16:10:24   
stelavita
Živijo!
Hvala za vaše odgovore.Vsaka info. pomaga pri dokončni odločitvi : )
Pri privat pregledu meritve NS ti namreč naredijo tudi 3D pregled in na CD posnamejo film. Vsaj tako so meni rekli, ko sem klicala k dr. Strahovi in v Dravlje. Lep pozdrav.

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.4.2010 18:52:53   
dreamy.
hello..jaz sem bila na nuhalni pri dr.Strahovi v domžalah..fuuul prijazna ženska in strokovna..sem pa vzela zraven še filmček, ki sem ga morala seveda doplačati (12€), ampak se splača:)

(odgovor članu stelavita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.5.2010 14:56:06   
Pinkyca
kje torej lahko po 35. letu z napotnico delaš NS pa doplačaš samo filmček?

dreamy. ali v domžalah pri dr. Strahovi?

(odgovor članu dreamy.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?