|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nuhalna svetlina pri dr.Blejec
24.1.2005 11:00:00   
adelaida
mene pa zanima ali je še katera opravljala nuhalno svetlino v porodnišnici pri dr.Blejec. ona me vodi skozi nosečnost ker imam rizično in mi je sama predlagala da mi ona zastonj naredi nuhalno svetlino vendar pod pogojem da kasneje v 16.tednu opravim tudi preiskavo krvi treh hormonov in to bom morala plačati.9nebesa
Neposredna povezava do sporočila: 1
24.1.2005 12:39:09   
adelaida
jaz sem čisto razočarana, očitno me bo ta odvzem krvi stal več kakor če bi šla na nuhalno v Domžale - o kateri največ preberemo v revijah in forumih in bi dala 12000 sit imela bi lep pregled pa še izvid. jaz sem komaj čakala pregled saj vse to opisujejo kot veliko doživetje ko skupaj gledajo vse dele ptročka, jaz pa nisem doživela nič od tega, tudi moj pregled je trajal 3 minute in se končal z besedami - vse kar se zdaj lahko vidi je vredu. če bi vedela da bo tako neprofesionalno bi veliko rajše šla v domžale.:zmeden:

(odgovor članu adelaida)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.1.2005 13:26:02   
adelaida
ja sej do mene je drugače tudi zelo vredu ona me ima ker imam rizično nosečnost - visok krvni tlak. in samo skrbi me da bi se moralo opraviti ozi.pogledati še kaj pa da se ni.

(odgovor članu adelaida)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.1.2005 14:31:37   
adelaida
a ko delajo ta THT oziroma odvzamejo kri ti pred tem ali po tem tudi UZ naredijo? jaz zdaj razmišljam da bi zraven tega še vseeno šla opravit NS v domžale ali kam drugam ampak sem v materinski knjižici videla da se notri vpišejo izvidi tako da ne vem kaj bi si potem mislila dr.Blejčeva če bi videla da sem šla še kam drugam. pa tudi finančno ni nič kaj ugodno, ta odvzem krvi stane čez 13000 pa če dam še za nuhalno 12000...9nebesa

(odgovor članu adelaida)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.1.2005 14:44:26   
Lidija
Če je to dr. Blejčeva iz LJ-porodnišnice, moram reči, da sem nad njo izredno razočarnana. Imela me je pri prvem porodu in me je skoraj zaj..... Pa še veliko stvari vem o njej, ki jih je naredila narobe. (Delam v KC in vem iz prve roke)

(odgovor članu adelaida)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.1.2005 18:28:19   
adelaida
pa dejte mi malo napisati o tem kar veste.. zdaj me pa še bolj skrbi bi najraje šla v domžale ali kam drugam da opravim pravo NS...

(odgovor članu adelaida)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.1.2005 19:14:17   
anajmad
Jst sem hodila k Dr.Blejec pred 11 let in lahko rečem,da je rešila mene in mojo hči,ker drugač ne vem kako bi blo.Sedaj zopet hodim k njej in lahko rečem,da me prav carta.Je pa tako:vsi imamo dobre in slabe dneve.Tisto,da te je skor zaj.....pa težko verjamem,lahko da je bila takšna situacija.Se pa zelo potrudi in nimam pripomb na njo,prej lahko na koga drugega.
en lp:morje:D.

(odgovor članu adelaida)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.1.2005 19:23:20   
anajmad
pa še nekaj bi rada dodala.Pred toliko let ni bilo ne nuhalne,ne 3kromosomskega testa,komaj so ti UZ naredili.Povem vam samo to,ker sem pač v 2.nosečnosti presedlala k drugemu gin.(bližje domu) so mi delali rezultate takšne in drugačene in rezultat:rodila v 6.mesecu-vzrok veliki miomi,ki naj jih ne bi gin.opazil v vseh 6.mesecih in moj sinek je šel med :angel:.toliko o preiskavah.

en lp:morje:D.

(odgovor članu adelaida)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.1.2005 10:42:17   
Lidija
dr.Blejčeva je bila primarij tudi že pred štirimi leti ko me je imela, takrat je bila celo predstojnica perinatologije (nosečniški oddelek). Sedaj pa je samo še primarij, mesto predstojnika pa ji je bilo odvzeto zaradi...Glede tega, da me je skoraj zaj..., pa bi me res lahko, če se ne bi drugi uprli, da dela narobe. Ne rečem zdej, da mogoče do koga ni dobra, ampak jaz imam z njo slabe izkušnje. Pa mislim, da nisem edina.

(odgovor članu adelaida)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.1.2005 11:52:37   
Soncnica
Hoj!

Jaz se strinjam z Muco! Dr. Blejčeva je super zdravnica, ni sicer moja osebna G, je bila pa moja sobna zdravnica, ko sem zaradi popadkov in bolečin v 25 t pristala v porodnišnici. Čeprav nisem njena pacientka, me je potem ona ponovno pregledala 3 t po odpustu, ker je bil moj izbrani G na bolniški in ni hotela, da me pregleda kdo "tretji" in brez izkušenj. Tudi moja cimra v prodnišnici je bila njena pacientka in ji je 100 % zaupala, na koncu pa se je dr. Blejčeva tako potrudila, da ji je ona osebno opravila tudi CR in ne kakšen drug G. Kar pogumno, zaupaj ji, ne bo ti žal!:)

lp

Sončnica:sloncek:

(odgovor članu adelaida)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.1.2005 20:24:18   
adelaida
meni je najbolj žal to da sem zamudila vse te verjetno zeloooo lepe tranutke o katerih pišejo vse nosečke ki grejo delat NS da gledajo nogice,rokice,štejejo prstke,,, sigurno je vse to zelo lepo doživetje in jaz sem pričakovala da bom vse to doživela tudi jaz skupaj z možem... pa ni bilo nič tega. upam samo da je nuhalna izmerjena saj verjetno to kar je rekla sestri nuhalna 1 to je verjetno to??? pa rekla je da je nosna kost vidna - to pa vem da je vredu. lp vsem nosečkam

(odgovor članu adelaida)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?