Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nuhalna svetlina na napotnico 11.8.2007 20:37:45
|
|
|
|
manca79
|
Jaz vem za Jesenice.
|
|
RE: nuhalna svetlina na napotnico 11.8.2007 22:13:31
|
|
|
|
nana35
|
Če si stara 35 let potem je NS zastonj oz.če si dobila napotnico,moja prijateljica je tudi dobila napotnico,pa je stara 27 let in je imela NS zastonj.Ne razumem,mogoče je finta v tem,da se naročiš v bolnici,kaj pa vem.Jaz sem bila v bolnici na NS in tudi moja prijateljica.Ne vem,še nisem slišala za tak primer.Pokliči k svojemu gin.,pa ti naj sestra vsaj pove kako je s tem.
|
|
|
|
RE: nuhalna svetlina na napotnico 11.8.2007 22:15:47
|
|
|
|
rija
|
V ljubljanski porodnišnici gre na napotnico.
|
|
RE: nuhalna svetlina na napotnico 11.8.2007 22:20:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi v mariborski porodnišnici gre!
|
|
|
|
RE: nuhalna svetlina na napotnico 11.8.2007 22:25:08
|
|
|
|
mala zelena
|
bamby, na napotnico delajo NS v ljubljanski porodnišnici. So pa pri G res čudni, da ti niso povedali, da napotnica velja v LJ samo za porodnišnico, ne moreš drugam, ne moreš k Strahovi v Domažele ... skratka ne vem zakaj, ampak očitno zavarovalnica plačuje samo za NS v porodnišnici. V čem je point, mi ni jasno. Tole je direktna cifra, kjer se naročiš: (01) 522 60 73 Upam, da nisi že prepozna, jaz sem se naročala v začetku avgusta za tretji teden v avgustu. Vseeno pokliči. So mi pa povedali, da na dan pregleda oddam napotnico v pritličju, v sprejemni ambulanti, potem pa pridem na UZ v 4. nadstropje. Upam, da sem ti z info kaj pomagala.
|
|
|
|
RE: nuhalna svetlina na napotnico 12.8.2007 12:48:47
|
|
|
|
bamby
|
Hvala punce za odgovore! Jaz sem najprej poklicala v PO porodnišnico, pa so mi povedali, da v tednih, ko bi morala jaz delat NS ne delajo zaradi dopustov, zato so mi povedali tel. št. v že zgoraj omenjeni ginekologiji. Ko sem prišla na ta pregled, sem hotela oddati napotnico, pa so mi lepo povedali, da je pregled samo samoplačniški. Na koncu pregleda ni bilo, ker je bil otroček še premajhen, potem pa sem že naslednji dan šla na morje. Potem sem se tisti dan naročila ponovno tam, ker druge izbire skoraj nisem imela, ker me sedaj 10 dni ni bilo. Ko pa sem mojega G vprašala o tel. številkah, kjer NS opravljajo, ko mi je napisal napotnico, pa je rekel, naj malo pobrskam po internetu, da bom že kaj našla . Toliko o uslužnosti. Ponoven pregled imam sedaj jutri v 14. tednu.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Holografski simulator rojstvaŠtudenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?