|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nuhalna svetlina
27.1.2009 14:25:33   
mali mucek
čao pozdravljene!Ali je imela že kera NS? čE JE KAKO JE BILO
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nuhalna svetlina
28.1.2009 8:08:47   
SAŠA77
pozdravljena,
jaz še nisem imela NS in jo imam 3.2.,lahko pa prideš pogledat na stran avgustovke 2009,tam imaš opisano veliko ker so bile punce že in si lahko podrobno prebereš njihove izkušnje,
pozdravčekuser posted image

upanje umre zadnje,uspelo nam bo skupaj

(odgovor članu mali mucek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.1.2009 9:06:46   
eva Ana
Pozdravljene, bom napisala kr na to temo.

Tiste ki ste bile na NS a ste imele napotnico al moraš sam?

Jaz sem namreč dobila napotnico z datumom in uro. To potem ni plačljivo? al se motim?

hvala

(odgovor članu SAŠA77)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.1.2009 9:21:31   
Belika
Jaz nisem imela napotnice. Je bil kak poseben razlog da so ti jo dali? Če je kako tveganje v družini, si nad 37 let itd... potem ti ni treba plačati, drugače pa res ne vem...

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.1.2009 9:24:32   
eva Ana
mogoče veze?

ker drugače sem stara 27 let in ni me nihče nič vprašal, kao kako z mojo družino....user posted image

verjetno so res veze...user posted image

(odgovor članu Belika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.1.2009 9:24:40   
SAŠA77
tudi jaz nimam napotnice,sicer mi bo delala to osebna ginekologinja in je plačjlivo 60 eurov,kljub temu da sem imela velike težave ker sem močno krvavela v maternico v 7 tednu in sem imela grozeči splav,tako da ti težko rečem,sem pa slišala da po nekot ampak res redko kje ni plačljivo in gre na napotnico,kot je bilo že rečeno nad 37 let,
lep pozdrav

upanje umre zadnje,uspelo nam bo skupaj

(odgovor članu Belika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.2.2009 14:19:31   
Anonimen
jaz imam pa malo drugacno vprasanje...
sej sploh ne vem kako pa kje zacet...uglavnem,na nuhalni bilo po besedah zdravnice vse lepo in super,tvegane,hmm...sm pozabila...tam nekje 1:5000. ker sem zelela se dht je se omenila kako to gre in da naj bi se stevilka dvignila nad 5000. zdej me pa zanima kaj v primeru da se stevilka ni dvignila ampak je padla malo pod 5000. ?? jst ne vem niti sanja se mi neuser posted image  sej rezultat je se vedno ok.

(odgovor članu SAŠA77)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
3.2.2009 14:24:09   
tia12
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

sej sploh ne vem kako pa kje zacet...uglavnem,na nuhalni bilo po besedah zdravnice vse lepo in super,tvegane,hmm...sm pozabila...tam nekje 1:5000. ker sem zelela se dht je se omenila kako to gre in da naj bi se stevilka dvignila nad 5000. zdej me pa zanima kaj v primeru da se stevilka ni dvignila ampak je padla malo pod 5000. ?? jst ne vem niti sanja se mi neuser posted image  sej rezultat je se vedno ok.

Ne razumem tvojega vprasanja. Napisi podatke oz. rezultate od NS, pa da vidimo

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.2.2009 14:42:48   
bamoocham

Tudi, če bi ti vrednost po DHTju padla pod 5000, se nimaš kaj za sekirat.
Ker je mejna vrednost za riziko šele 1:300...
In ti po moje tudi ne bi tk znižalo vrednost, da bi mogla paniko delat.
Sploh pa je 1:5000 ful lep rezultat. Kaj naj js rečem, ko sem imela 1:385 pri 25 letih??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.2.2009 14:48:44   
tia12
IZVIRNO SPOROČILO: bamoocham

Tudi, če bi ti vrednost po DHTju padla pod 5000, se nimaš kaj za sekirat.
Ker je mejna vrednost za riziko šele 1:300...
In ti po moje tudi ne bi tk znižalo vrednost, da bi mogla paniko delat.
Sploh pa je 1:5000 ful lep rezultat. Kaj naj js rečem, ko sem imela 1:385 pri 25 letih??

In pa jaz, 1:66 pri 21 letih???

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.2.2009 15:01:13   
bamoocham
Tia, a si šla naprej na preiskave? Na amnio al na biopsijo hormonskih resic?
Js nisem šla potem naprej. Samo na DHT.

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.2.2009 15:46:54   
tia12
IZVIRNO SPOROČILO: bamoocham

Tia, a si šla naprej na preiskave? Na amnio al na biopsijo hormonskih resic?
Js nisem šla potem naprej. Samo na DHT.

Ja sem odšla na amnio, je bilo oz. je bp.

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.2.2009 18:00:31   
eva Ana
Verjetno za koga butasto vprašanje, ker pa nisem ziher sprašujem vas.
Kako poteka pregled NS? Jaz si razlagam,da je to kot UZ, sam ti po trebuhu "vozi" sem in tja. Al se motim?

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.2.2009 18:13:11   
bamoocham
Ja tako je, kot si napisala. Izmeri obseg glavice, utrip srčka, NS, dolžino teme-trtica, pa še par stvari, samo se ne spomnim zdjle kaj točno. Na podlagi meritev in tvojih let potem izračuna riziko. LP

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......