|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nuhalna svetlina- porodnišnica Kranj
20.1.2009 8:14:39   
mojgal
NA netu sem zasledila da delajo nuhalno svetlino tudi v Kranjski porodnišnici. Ali ima katera izkušnje in koliko je potrebno čakati?

Hvala za odgovore
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nuhalna svetlina- porodnišnica Kranj
20.1.2009 14:18:04   
*Mišika*
Jst sem bla na nuhalni v Kranju, pri dr. Rantovi in sem bla ful zadovoljna. Res je vse dober pogledala in mi zraven razložila. Je pa moja G tako da mi je naredila zastonj, drugače pa mislim da je okoli 45€ - ampak nisem prepričana. Glede čakanja je pa itak tako, da ti jo morjo naredit med 12. in 14. tednom.

... dočakala sva svoj plusek ...

(odgovor članu mojgal)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.1.2009 14:24:16   
Mišni
Meni je nuhalno svetlino pomeril dr. Hanđar na rednem ultrazvoku pred 7 leti.

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu *Mišika*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.1.2009 15:34:19   
benika
Meni je nuhalno svetlino pomeril dr. Hanđar na rednem ultrazvoku pred 7 leti.

Enako, le da je bilo to pred tremi leti in pred enim letom.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.1.2009 15:40:14   
AnciM
Meni pa Rizner pred enim letom. Slišala pa sem, da ima Rantova po novem licenco za merjenje nuhalne (ostali imajo narejen kolokvij in so enako strokovno usposobljeni) in ti potem verjetno da tudi verjetnostni izračun. Meni je Rizner namreč povedal le v milimetrih in rekel, da je vse OK.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.1.2009 19:51:39   
Anonimen
Meni jo je obakrat merila Rantova in čeprav takrat še ni bilo ne duha ne sluha o kakšni licenci, sem zaupala v njeno strokovnost in nisem pomišljala.

(odgovor članu AnciM)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......