Anonimen
|
Mia, tudi jaz imam prinašalca, ki je precej razvajen (beri, spi na kavču ali v spalnici na tleh), skoz se crklja in ni mu jasno, zakaj že dva dni perem neke majčkene cunjice :)- Moraš pa vedet, da so teli psi (kakor se ti zdi, da so butasti :)- ) so tudi zelo inteligentni. Tudi sama ne vem, kako bo, ampak vem, da NIKOLI ne bom psa odrinila stran od otročka. Je pa fino, da si mogoče sama z otročkom in kužatom, ko ga priprelješ domov. Da ne bo pes zbegan, če bo zraven še tvoj mož /mama/ ata ali kdo drug. Jaz sem že svojemu možu povedala, da bom pustila, da bo pes polizal našega fanta, pa če se vsi na glavo postavijo! Naj ne bo kuža odrinjen. Moj brat je dva otroka gor spravil, pa so imeli doma (NOTRI) Irskega volčjega hrta...pol veš, kakšna je razlika med prinašalcem pa Ircem ;) Aja, pa še to...sem slišala, da je bolje, da je kuža zunaj, ko prideš iz porodnišnice...ker bo ful norel, ker bo tebe po treh dneh videl, pa bo čist preveč divji,da bi mu v miru predstavila dojenčka. Naj ga nekdo par minut preden prideš odpelje na sprehod, pa ti se lepo odpakiraj, ko pa pride kuža domov, si pa ti že itak v stanovanju in bo tist prvi entuziazem minil velik boljš, kot drugač. Veš, naši kužati imajo tolk močen instinkt, da itak vejo, da si srečka nosečka :love: Aja, je pa večji problem pri majhnih psih, kot pa prinašalcih... Oh ja, sem skoraj diplomirala, tolk nakladam :)- No, moje skromno mnenje :ups: T.
|