Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: novorojenček - zdravstvena izkaznica 20.1.2008 16:27:52
|
|
|
|
kmarija
|
Men se zdi, da sam 30 dni
|
|
|
|
RE: novorojenček - zdravstvena izkaznica 20.1.2008 16:29:37
|
|
|
|
Naja30
|
Velja po tebi zavarovanje.
|
|
|
|
RE: novorojenček - zdravstvena izkaznica 20.1.2008 17:10:00
|
|
|
|
valči
|
Moja je stara tri mesece,pa še vedno nima zdravstvene.Brez problema mi jo povsod vzamejo z mojo zravstveno.Meda bo jo ta mesec le dobila.
|
|
RE: novorojenček - zdravstvena izkaznica 20.1.2008 17:38:38
|
|
|
|
Tanayya29
|
Velja 60 dni.Ravno v ponedeljek sva bila pri pediatru in sem prebrala na vratih,preverjeno!!Pa še v zapiske sem pogledala(materinska šola). kr mirno jutri... Potem pa le hitro uredite. LP.
|
|
RE: novorojenček - zdravstvena izkaznica 20.1.2008 17:39:59
|
|
|
|
Petraa
|
pri prvemu smo uporabljali svojo 3 mesece
|
|
|
|
RE: novorojenček - zdravstvena izkaznica 20.1.2008 17:55:57
|
|
|
|
hanakz
|
Evo iz prve roke: za novorojenčka ne rabiš zdravstvene 60 dni. Čimprej po porodu je treba v službo starša, po katerem bo otrok zavarovan, poslati rojstni list, oni potem to uredijo z ZZZS. Po kakem tednu dobiš papirnato potrdilo o zavarovanju, ki nadomešča KZZ (kartico zdravstvenega zavarovanja). Potem pa še kak teden ali dva, pa dobiš KZZ. Praviloma je tako, da ste po 60 dneh (po rojstvu), če nimate potrdila ali izkaznice, samoplačniki.
|
|
|
|
RE: novorojenček - zdravstvena izkaznica 20.1.2008 18:20:22
|
|
|
|
melani99
|
60 dni velja zavarovanje po staršu
|
|
|
|
RE: novorojenček - zdravstvena izkaznica 20.1.2008 20:31:28
|
|
|
|
kristinaj
|
ja. dala boš tvojo zdravstveno kartico in če je zavarovan po možu, on da v službi podatke in mu oni naprej poskrbijo da dobiš kartico. vsaj tako je bilo pri nas, če je pa mož sp, pa ne vem kako to zgleda.
|
|
|
|
RE: novorojenček - zdravstvena izkaznica 20.1.2008 22:45:17
|
|
|
|
Rivi
|
IZVIRNO SPOROČILO: kristinaj ja. dala boš tvojo zdravstveno kartico in če je zavarovan po možu, on da v službi podatke in mu oni naprej poskrbijo da dobiš kartico. vsaj tako je bilo pri nas, če je pa mož sp, pa ne vem kako to zgleda. Potem gre pa sam na ZZZS enoto in tam prijavi otroka.
|
|
RE: novorojenček - zdravstvena izkaznica 21.1.2008 9:14:10
|
|
|
|
sneška_
|
Pri meni je bilo tako da ko sem prvič peljala punčko v posvetovalnico ni imela zdravstvene izkaznice tako da smo šli z moževo ker je zavarovana po njemu .
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?