Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: novoletne voščilnice z našimi malčki 22.11.2006 8:31:51
|
|
|
|
Alisa
|
Jaz sem se spravila to ustvarjat v programu Picasa2, tam lahko sliko popraviš. In nato v PhotoStudio prirediš velikost in ostale detajle kot so npr; zeleni listki z redečimi pikami, smrečavje,... Sprintala pa bom vsaj jaz na trši papir A4. In upam da mi bo ratalo.
|
|
RE: novoletne voščilnice z našimi malčki 22.11.2006 8:44:22
|
|
|
|
Katrin
|
Jaz sem lansko leto razvila sliko in dodala novoletni okvir, nato pa sliko nalepila na voščilnico in pripisala voščilo Voščilnice so bile lepe, a ne verjamem, da se jih bom tudi letos lotila (bo treba pogruntati kaj novega ). Veliko sreče pri ustvarjanju! Lp, katrin
|
|
RE: novoletne voščilnice z našimi malčki 23.11.2006 15:04:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Jz bom slike obdelala v Photoshopu oz. v PhotoFhiltre programu (če mi bo sploh uspelo) in jih dala razviti kot fotografije - je veliko ceneje kot če bi printala sama (kartuša+trši papir), kupila bom že vnaprej pripravljene voščilnice (Prometej), v katero samo vstaviš (ali nalepiš) sliko, dodaš kašen detajl (zvezdico, snežinko, bleščice,..) in to je to. Sem pa že poskusila sliko obdelati tako, da izgleda, kot bi nekdo narisal s svinčnikom oz. ogljem in jo natisnila na srebrn papir A4 (Prometej) in bi izgledalo super, če bi le imela več znanja za bolj kvalitetno obdelavo in bolj kvaliteten printer (npr. laserski).
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?