Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: novoletna/božična drevesca 18.12.2005 0:32:14
|
|
|
|
Nasy
|
kaj niso nekje še pred nedavnim kazali po TV, da je letos >in<, če visi smrečica s stropa
|
|
RE: novoletna/božična drevesca 18.12.2005 22:55:06
|
|
|
|
Moyca_
|
iz stropa
|
|
RE: novoletna/božična drevesca 18.12.2005 23:05:03
|
|
|
|
BARBARA R.
|
V Intersparu so takšne. Kolobarji razljičnih velikosti so povezani med seboj in na njih okraski. Kaj ni to to?!
|
|
|
|
RE: novoletna/božična drevesca 18.12.2005 23:37:12
|
|
|
|
Aleksandrin
|
Nevidno drevesce.
|
|
|
|
RE: novoletna/božična drevesca 20.12.2005 17:13:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Hehe...iz stropa...ne vem, bi morala videt . Sicer mi pa neko umetno okrasje in umetne jelke niso všeč. V mislih imam, da bi si v gozdu nabrala različnih vej, jih posprejala v belo (ali kako drugo barvo, ki bi se ujemala z okraski) in nato gor obesila steklene bunkice. Ali pa, da bi nabrala veje od borovca (ki tako lepo diši v prostoru) in naredila en velik aranžma z lučkami... ....ali pa nekaj iz brinovega grmovlja....
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?