|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   novinka
1.6.2006 17:25:40   
cegelčica
Pozdravljene punce,
sem na novo prijavljena na tem forumu, čeprav vas berem že kar nekaj časa. S fantom delava na drugem otroku že leto in pol, pa še kar nič. No, stvar se je prejšnji mesec začela odvijati z neverjetno hitrostjo. Sva namreč v postopku ICSI. V soboto imam sicer že punkcijo, tako, da si moram danes dati stop injekcijo. Ker sem na vsakem pregledu tako zelo zmedena, sem tokrat pozabila vprašati, ali moram še naprej uporabljati suprefact spray.
Vem, da mi boste pomagale, saj ste boljše svetovalke kot zdravniki sami, že velikokrat so mi namreč vaše debate pomagale.
Hvala za odgovor in držim pesti za vse nas, da bi čimprej ugledale user posted image  ali user posted image .
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: novinka
1.6.2006 19:30:08   
koala
Pozdravljena, glede terapije ti žal ne znam pomagati, lahko pa ti zaželim prisrčno dobrodošlico, z željo, da postopek rata.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu cegelčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.6.2006 21:41:02   
lelaval
Postopka tudi jaz žal ne poznam, ti pa prav tako, kot predhodnica želim, da se dobro počutiš v naši družbi in držim pesti, da vama čimprej uspe zagledat plusek.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Neposredna povezava do sporočila: 3
2.6.2006 0:13:08   
KODA
user posted image user posted image dobrodošla in držim pesti,da čim prej ugledaš +.user posted image user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.6.2006 8:24:25   
Špelka
Čao, cegelčica! Dobrodošla na RR! user posted image user posted image user posted image  Pol te pa povabim, da se nam pridružiš pri debatah pod naslovom IVF - majčice in junijčice, kjer smo punce v enaki situaciji kot ti - torej na iglicah in v pričakovanju najprej števila foliklov, potem pa magičnih dveh user posted image ! Če nimaš nič proti, te vpišem na sznam IVF-jevk, kjer spremljamo, kdaj moramo za katero navijat!

Glede tvojega vprašanja pa ti ne znam oodgovorit; najbolje da pokličeš na oddelek sestre in vprašaš. Če potrebuješ te. št., mi javi na Z.S.!

Še enkrat dobrodošla in srečno! user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 5
2.6.2006 9:47:54   
emaa
Dobrodošla user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.6.2006 10:32:01   
buškica
Welcome!!user posted image user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.6.2006 11:36:54   
lajna
DOBRODOŠLA IN GLAVO GOR BO VSE OK SAMO ČAS JE POTREBEN

LP LAJA

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?