Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: novi zobje - da ali ne? 14.4.2008 12:54:19
|
|
|
|
fragola
|
če bi me motil, bi si sigurno dala popravit!
|
|
|
|
RE: novi zobje - da ali ne? 14.4.2008 13:03:45
|
|
|
|
malika
|
ja saj to je ne bo prišlo nič kaj ceneje, kvečjemu dražje, sploh če gledaš dolgoročno! Tukaj si bo dala "uničit" enega ali celo dva ZDRAVA zoba in si dala delat prevleke, ki pa imajo trajnostno dobo 7 let. Torej bo morala po 7 letih dobit in plačat spet nove prevleke. In če se bo že odločila in si bo dala delat to, potem upam, da bo vsaj toliko pametna, da si bo izbrala boljšo - seveda dražjo varianto -keramične prevleke. ne vem no, jaz zase 100% vem, da si tega ne bi dala delat, raje aparat, res je, da traja dlje časa je pa dolgoročno dosti ceneje in dosti bolj naravno in poleg vsega ohraniš svoje zobe!
|
|
RE: novi zobje - da ali ne? 14.4.2008 13:03:47
|
|
|
|
Abra
|
Najbrž je rahlo postrani in čisto nič ne moti, drugače bi jo zobozdravnik že v otroštvu napotil k ortodontu, ne glede na to, ali bi starši zato posebej prosili. Tudi zdaj tega samo zaradi lepote tega ne počnejo. Meni osebno so rahla odstopanja simpatična, če bi me motilo, bi pa raje aparat nosila in ohranila svoj zob. Zavarovalnica ji pa tudi ne bo krila kar novih zob, če je ima še svoje, čeprav ne najbolj "pravilne". Če imaš zob postrani, ga moraš poravnat, ne pa zbrusit in nardit prevleko
|
|
|
|
RE: novi zobje - da ali ne? 14.4.2008 13:04:01
|
|
|
|
PIAF
|
Na kakšen način pa? S prevlekami, da ti tvoje zobe zbrusijo ali z aparatom?
|
|
|
|
RE: novi zobje - da ali ne? 14.4.2008 13:07:33
|
|
|
|
malika
|
Zavarovalnica ji pa tudi ne bo krila kar novih zob, če je ima še svoje, čeprav ne najbolj "pravilne". točno, tole sem še pozabila dodat zgoraj ! Ker zobozdravnik mora podat na zavarovalnico Predlog in v tem Predlogu mora opredelit zakaj potrebuje prevleko. In še to, saj sem mislim, da zgoraj že napisala, zavarovalnica plača navadno prevleko, ki je plastična! , se kruši,tudi barve niso bog ve kaj,... skratka .... ne no, škoda zdravega zoba!
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?