Poka
|
Že ene dva meseca si urejam prehrano in sem končno na pol uspela prepričat taščo, da ne jem določenih stvari. Sladkarij pa že od prej ne jem, nisem nek ljubitelj, imam pa za izgubit kar precej - eni se sicer ne bi strinjali - ampak ja, vsaj 10 kg. Vpisala sem se v fitnes v Celju, pa ker sem celi dan z doma, pa nimam časa jest, sem se odločila za beljakovinske napitke, ki sem jih že tako enkrat pila. Fajn je, ker se mi že res pozna na obliki telesa, zgledam malo boljše, kar se mi pa ful fajn zdi, da ker jem tolikokrat na dan, sploh ne pridem utrujena iz službe. Noro fajn - možno je tudi, da ker imajo ti napitki kar dosti vitaminov zraven, da je tudi to. Po službi, ko pridem domov in po fitnesu, še vadim inštrument, kar je npr. dve uri na dan in sem opazila, da se zelo hitro skoncentriram in naučim nečesa novega - po mojem je to zato, ker imajo možgani res stalno hrano. Se mi pa dogaja, ker sem stalno sita, da imam občutek, da pojem preveč, čeprav pa gredo kg v resnici dol. Tako, da vztrajat mi ni problem, problem je organizacija - s to hrano, prepričevat taščo - ki je užaljena, če česa ne jem, ampak očito bo pač trajalo nekaj časa.
|