|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   novičke s pregleda!
13.5.2005 15:37:17   
saša24
po dolgi vožnji sem doma....

naj vam povem, da na žalost noseča nisem:( so mi nardili test v amb. zakaj pa mi je :hudicek: izostala pa ne vedo, rekla je da je to verjetno od policističnih jajčnikov..... a veste da več ne vem ali imam pco ali ne, ker enkrat mi pove ja in drugič ne!dala mi je dabroston za 10 dni po 2 tabletki, da sprožim:hudicek:.potem ko dobim:hudicek:pa moram poklicat da se naročim na hsg

dala pa mi je napotnico za HSG!zdaj pa punce prosim vas, katera je dala hsg skozi v mb naj mi pove čimveč kako in kaj
Neposredna povezava do sporočila: 1
   novičke s pregleda!
13.5.2005 15:39:38   
Marina_
Zdravo Saša.Jaz pa sem dobila KLomifen.Kaj si jih ti že jemala?

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   novičke s pregleda!
13.5.2005 15:41:18   
saša24
ja js sem že jemala klomifem. pa tut reakcija je bla, sam ne vem zakaj mi tretji ciklus izostala. veš me je kr strak ko me je dala na hsg! menda full boli, če imaš neprehodne jajcevode!!:zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   novičke s pregleda!
13.5.2005 15:42:49   
Marina_
Tega ti žal ne morem povedat:(Jaz pa ti želim da se ti vse pozitivno uredi.
Kakšno reakcijo pa si imela?

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   novičke s pregleda!
13.5.2005 15:50:54   
Skorpija
čau saša24, brez skrbi... Meni HSG niso delali, ampak nič se ne boj, nimamo druge kot malo potrpeti. Kar se pa dabrosronov tiče, sem jih jaz jemala tri mesece, pa nisem takoj po zadnji tabletki dobila M ampak šele čez kakšen teden... Če se ti to zgodi, da te ne bo strah... Zdaj sem jih pa nehala jemat, pa M sploh ni:zmeden2:

Torej brez strahu, vse bo OK!:rozica:

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   novičke s pregleda!
13.5.2005 15:51:39   
Skorpija
Aja, da še jaz piskerček pristavim - kako ste prišle do tega, da ste dobile Klomifen!

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   novičke s pregleda!
13.5.2005 15:58:49   
saša24
meni je klomifen predpisala,da bi čimprej zanosila.pa mi ni uspelo in moram na hsg, pa me je zeloooooooooooooooooooooooooooo strah:((:((:((, ker še nikoli nisem bila v bolnici..

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   novičke s pregleda!
13.5.2005 16:01:17   
Skorpija
Kam pa greš? Jaz sem bila v LJ na histeroskopiji in ti maoram rečt, da sem bla ful presenečena - res so bili vsi prijazni in v oporo, pa vse si lahko prašal. Sem se pa počutila tako majhno v tisti ogroooomni zeleni halji pa copatah (te le s sabo vzemi!), ampak res BP. A klomifen ti je pa kar tako dala? Nobenih pregledov in ugotovitev prej? Meni je moja dala samo dabroston, o klomifenu ni rekla ne bu ne mu...

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   novičke s pregleda!
13.5.2005 16:18:37   
aljča
oj Saša!

Lepo da veš vsaj malo kako naprej.Jaz sem imela hsg v mb leta 2002.Moram ti povedati, da je bilo veliko bolje kot pa v trboveljski bolnišnici.Ko sem imela prvega me je zelo bolelo skoraj sem povšter pojedla.Drugega sem pa imela v Mb in me je bilo zelo strah.Ampak ti moram povedati, da sem bila prijetno presenečena.Veliko bolje je bilo, ne bom rekla da ni bilo čudnega občutka to je itak normalno, če ti nekdo nekaj šara not v votlini.Sestre so ble zlo prijazne pa tud sam Reljič,skoz mi je govoril kako bo tko, da sem preživela ves ta poseg dober.>Tud potem popoldan ko sem preležala v postelji je bilo ok.Mal je bolel ampak je bilo za preživet.
Držim pesti, da bo vse v redu in da boš fajn zrihtala.
Čao Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   novičke s pregleda!
13.5.2005 16:19:29   
saša24
js hodim v mb. js sem jedla prvo dabroston potem klomifen in zdaj spet dabroston...

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   novičke s pregleda!
13.5.2005 16:24:18   
saša24
daj povej mi a bom mogla čez noč ostat v bolnici?? al kako?? ne morem ti povedat kako me je strah....

mi je kovačeva rekla naj si kupim še tifol, da je fajn če ga jemleš prej. tako da sem se našopala z dabrostonom in tifol. js sem kr naenkrat vzela 2 tabletki dabrostona ( 2
krat po 1). a misliš da je narobe kaj, ali bi mogla eno zvečer eno pa zjutraj??

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   novičke s pregleda!
13.5.2005 16:26:24   
Skorpija
Jaz sem tudi jemala obe tableti naenkrat, pa mi je moja G rekla, da lahko... Mislim, da ostaneš čez noč v bolnici, nisem pa ziher - bolje, da ti aljča pove... Aljča, luštne slikice iz izleta maste! Hčerkica je prava lepotička!:metulj:

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   novičke s pregleda!
13.5.2005 16:35:14   
aljča
Oj Skorpia hvala za pohvalo slik.Ja res je tamal naš čista lepotička,vse lepe poteze je od mene vzela:)-:)-:)-:)-:)-;).Od ata ma pa pamet:)-:)-;)
Saša ne boš čez noč notri,edino,če bo prišlo do kakšnega zapleta vročina al pa kaj podobno.Zjutraj boš šla noter,dobila sobo pa spalno srajčko pa tud neki za pomirit da se ti je.....:ups:,potem te bodo pa odpeljali na slikanje.Naj te ne bo nič strah boš vidla da je za preživet.V življenju je še veliko hujega kot tole.Verjamem da te je strah ker je bilo mene tud,ko so me prvič tolk namatral.:(Boš vidla po tem posegu maš šanso zanost v roku treh mesecev;morda ti bo pa takrat poratal,misli na to:bravo::rozica::bravo::rozica:
Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   novičke s pregleda!
13.5.2005 16:39:31   
saša24
aljča hvala ti za tako lepe besede, si me kar malo potolažila. ampak mal pa še vseeno cvikam. kk ti privoščim, da bi čimprej zanosla, malo ti je pa lažje ko imaš doma takoooo lepo hčerkico. res prav lepe želje ti želim.........:rozica::rozica::rozica::rozica::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel:

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   novičke s pregleda!
13.5.2005 17:49:48   
baguSka
Saša24 žal ti ne znam pomagat oz. odgovort na tvoj
vprašanje. Iskreno pa ti želim vse naj naj..:rozica::rozica:

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   novičke s pregleda!
14.5.2005 14:41:15   
lily25
Saša kako dolgo se ze trudis za :duda:

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   novičke s pregleda!
14.5.2005 15:30:48   
saša24
lani avgusta sem šla k svoji ginekologinji, ker pa sem imela skoz probleme, pa mi je rekla da so policistični jajčniki, me je pa kr dala v mb v ambulanto. tako da nisem imerla tisto eno leto nezaščitenih spolnih odnosov kot je priporočljivo.

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?