Bauka
|
Pozdravljene, mene pa noro boli križ, pa niti ne jamram, ker vem zakaj in da me na koncu čaka najlepše - moj sonček. Sem brala včeraj v eni nosečniški reviji, kako si proti koncu nosečnosti okorna, da te vse tišči in bi šla rada čimpej rodit. Potem pa piše, da če rodiš kakšen dan čez PDP, moraš to vzeti kot posebno :darilo:, ki ni dano vsaki. Kajti imaš še kakšen dan več možnost božati svoj velik trebuh:nosecka: in čutiti otročka :duda: od znotraj. Aja, mi imamo pa že kar precej nakupljeno, mislim, da pol preveč. Tašča je nora na otroke in za svojega prvega bodočega vnuka, mi vsak dan kaj luštnega prinese. Od včeraj najin moj sonček krasen nov košek, v katerem bo spal prvih nekaj mesecev. Tašča ga je šla parkrat gledat v Baby center, no včaraj smo ga pripeljali domov. Res je cort. Sicer pa tudi jaz opažam, da je otročka manj čutiti, kot pred tedni. Ponavadi se zjutraj malo "pocrkljava", no, vsaj toliko časa ostanem v postelji, da ga začutim, potem pa vstanem. Pred dvemi dnevi pa sem morala na hitro vstati in potem se cel dan nisem umirila in ga nisem nič čutila :((. Zvečer, ko sem se ulegla, me je spreletel strah, da ni spet kaj narobe, no, pa se je potem premaknil... :bravo:Kako lepo. Aja, hotela sem to povedat, da ima sedaj otroček baje že manj prostora, zato ga čutim kot da se preteguje in ne več kot da brca. Naj bo dovolj, uživajte v času, ko smo še 2 v 1. Lp, Bauka (28t,3d):muca:
|