nogometas
|
Ojla, vsem skupaj... moj bauhi je v albumu, pa si poglejte, kg zaenkrat vztrajajo pri okol 60, ker mala še ne raste expresno, ko pa bo začela, bom verjetno že vedela....:ups: apetit.... bolj ne kot ja, sladkarije mi sploh ne sedejo, nora sem pa na ČIPS!!!!! Slano mi paše za znoret... prebava kljub temu OK, jem manjše obroke, ker sem hitro sita. Sicer pa itak nič ne ponucam, ker je najbolj prijetna telovadba sprehajanje in :sloncek: v spalnici..., zadnjič sem se prav zadihala :ups::) Za oblečt: mam ene hlače od benettona, superca so, lahek material, na špagco, univerzalne, skoz jih drgnem, imam pa še ene viskozne, ki pridejo v poštev, ko bo vampek zrasel in ene lanene, ki so na krajšanju. Superca rešitev za poletje so oblekice, rešujejo mi življenje... drgač sem si pa v La Vie-ju kupila en sexi top, divje zelen, in sem bila takoj deležna komentarja nekega mulca v Lecrercu: "sise ko baloni", pa povejte, kje je pravica, da ti najprej zrastejo joški in šele potem vampek.....:zmeden: HA, pa še kopalke od Nancy sem kupila, superca so, pejte pogledat v LJ, na nabrežje pod Trubarjevo, res ima super modele tudi za nas :nosecka:(:sloncek:)... Pregled imam v ponedeljek 30.5., kri in voda, 23.6. pa morfologijo, da vidmo za ziher, če bo res :roza: ;) tolk od mene, uživejte 100 na uro in se beremo!!!
|