|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   novemberke
13.7.2005 8:45:03   
Teni_
Da nas spet premaknem na prvo stran. Kje ste vse? Nekam ste se porazgubile. Ste že kaj nakupovale za svoje sončke? Mi še nismo nič kupovali, ker kaj dosti tudi ne bomo. Včeraj pa sem si uspela prinest oblačila za :duda:, tako, da me danes čaka pospravljanje in zlaganje stvari. Oprala in likala bom v začetku septembra. Kupit moram samo še par stvari manjših št., ker sem imela prvič sposojeno. Jaz sem kupovala vse 68, pa nekaj malega 62, potem pa je bila Teja tak drobižek, da ni bilo šanse, da bi bila v tem, ko sem jaz nakupila. Ji je bilo vse 3X preveliko. Zato bom zdaj kupila kake 4 pajace malo manjše.

Drugače je vse vredu. :duda: ogromno brca, včasih direkt med rebra.

LP,
Mojca:nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   novemberke
13.7.2005 14:10:35   
Pikica76
Mi smo pa včeraj kupili voziček Quinny 4xl lanski model za ful ugodno ceno 63.000 v BC. Zdaj ga pa vozimo po stanovanju :)-

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   novemberke
13.7.2005 16:46:09   
Andy13
Ojla,

midva nisva še ničesar kupila. Kar nekaj stvari bom dobila od svakinje, pa upam tudi od kakšne prijateljice, ki je že rodila. Vse nakupe pa bova opravila septembra oz. oktobra. Sem malček vraževerna in ne bi rada imela ničesar še doma. Vse ob svojem času.

Končno imava jutri morfologijo! :sloncek:

Lepo se imejte!
Andy

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   novemberke
13.7.2005 17:05:08   
Teni_
Vadita po stanovanju, da se bosta navadila?:)-

Andy, glej, da javiš, kako bo. Saj prav, saj je še čas, za stvari. Ampak jaz sem bolj ziher, ker nas je Teja prehitela, potem pa je še moja mama po trgovinah skakala, ko sva bili v porodnišnici. Bom zdaj imela raje 2 meseca prej vse pripravljeno.

LP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   novemberke
14.7.2005 0:12:58   
nogometas
JST PA ZAČNEM nabavljat že v petek, na razprodajah...
Nč več ne bom vraževerna 9nebesa

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   novemberke
14.7.2005 15:05:30   
Andy13
Takole, eno uro sva bila v čakalnici in ginekologa od nikoder. Imel je eno, zatem pa še drugo operacijo in ker je poletje in dopusti, je cel kaos. Morala bi še čakati ali pa se prenaročiti na naslednji četrtek in sem raje naredila slednje. Tudi naslednji četrtek bo za morfologijo še ok, ker bom v 21. tednu.
Pa tako sem se že veselila najinega miška, no, pa drugič. :)

Morda pa tudi mene na razprodajah prime kakšna nakupovalna mrzlica, kdove. ;)

Lepo se imejte, Andy

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   novemberke
15.7.2005 9:06:44   
Urša
Mi tudi še nismo nič kupovali, bo za začetek vse od Nike. Itak imamo ta mejčkene cunjice v nevtralnih barvah, ker nismo vedeli kaj bomo dobili.
Naše dete je kar precej aktivno, imam na čas občutek, da se hoče kr vn čez bušija prebit. :)- Sm pa sanjala, da sm rodila in to še eno punčko. 9nebesa
Drugač sem imela pa še enkrat morfologijo, v porodnišnici, ker moja G ni dobro vidla vsega in je bilo vse v redu. Čakala sem pa 2 uri, pa sem bla naročena, samo tega dr. Cerarja je cela porodnišnica polna.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   novemberke
15.7.2005 18:55:42   
nogometas
Evo, jaz nazaj z nabavke.... Kupila sem si eno trenerko v Benettonu, ker sem bolj švoh s temi zadevami za jesen...
Za :duda: pa dvakrat body na dolge rokave plus pajac, 56 številko in tri kapce, vse iz bombaža in ene kratke hlačke iz jeansa za drugo leto in dve mal toplejši zadevi iz pliša za jesen. Odkrito rečeno, nisem imela POJMA, kaj nabaviti:zmeden:
Itak mi tašča avgusta prinese poln kufer oblekc iz Kanade, tako da se mi zdi, da razen potrebščin za kopanje, previjanje in spanje sploh ne bom več nabavljala...

Urša, ti si že expertka, pa te prosim, da mi kar na mail napišeš, kaj približno potrebuješ, npr. dnevno, da bom vedela, koliko sploh nabaviti!!
Thanks!!!
Jutri gremo pa na :morje::morje::morje:
Komaj že čakam!! Lp

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Očetje ob porodu: 20 čudovitih fotografij
Dragocene fotografije, na katerih vidimo navdušenje očetov, ko podpirajo svoje partnerke v porodni sobi, nam kažejo, kak...
Trans-oče: Pravico imamo, da obstajamo
photo
Izraelec Yuval Topper-Erez, ki s svojim partnerjem in tremi otroci živi v Angliji, se je odločil, da svoje intimne porod...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?