|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   novemberke
30.6.2005 18:13:25   
Teni_
Spet nas prestavljam malo višje, ker se druga nobena ne opogumi. JAz pa sem že skoraj tečna s tem.

Urša, si že nazaj iz morfologije? Kako je bilo?

LP,
Mojca:nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   novemberke
30.6.2005 18:40:18   
wawa
Ha ha te bomo poimenovale tečna mojca:hudicek::)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Jaz mam pa jutri,.............hahahahaha........morfologilo tralalalalalaliiiiiii.:sloncek::kuza::sloncek::kuza::sloncek::kuza::sloncek::kuza::sloncek:

Pa saj nisem jaz kriva da se mi danes malo meša, krivo je....................
..............vreme;););););)

Ja Urša javi se kako je šla morfologija.....bo :modri: ali :roza:?????

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   novemberke
30.6.2005 19:20:02   
Teni_
Ti se kar norca delaj, če pa sem res že tečna:)-. Se bo morala katera druga spomnit, pa nas enkrat dala malo višje.

Ti tudi glej, da jutri poveš, kako je bilo. Jaz sem zdaj že parkrat gledala kaseto iz morfologije, pa sem že skoraj 100%, da nekaj miga med nogicami. Bomo videli, kaj bo v sredo povedala moja ginekologinja.

LP,

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   novemberke
30.6.2005 20:27:11   
wawa
Kaseto???????????:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:

Ja halo dobro da jaz kaj zvem, kje si bila na morfologiji, a lahko v novo porodničnico tudi kaseto ali pa CD sabo vzamem???????

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   novemberke
30.6.2005 20:47:43   
NinaŠ
Živjo!

Tud jaz sem že z morfologije in res zgleda, da bomo imeli :roza: . Drugače je vse OK, mala pridno :sloncek: brca in skače v mojem bušiju...

Sem pa zadnje čase bolj malo na RR, saj skoraj cele dneve delam :(( (dopusti pa to). Drugi teden gremo tud mi končno na :morje: , že komaj čakam :bravo:

LP

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   novemberke
30.6.2005 21:09:12   
Teni_
Wawa, ne vem, ker je odvisno, če tam snemajo. Jaz sem bila v MB na fontani.

LP,

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   novemberke
30.6.2005 22:30:51   
Vanček*
Zdravo punce:nosecka:,

evo tudi jaz sem bila včeraj na morfologiji..in vse oki doki..dobila sem tako lepo slikico..moje dete se je ravno obrnilo proti nam in hops jo je gin. ujel in nama sprintal slikico..zgleda kot angelček :angel:..res. Jo bom nekako skenirala in dala v album naslednji teden, da jo boste občudovale kot jaz..

To je to..grem spat se beremo..čao Vančo

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   novemberke
1.7.2005 7:50:21   
amy26
Živjo, jaz imam morfologijo šele 14.07., komaj čakam, upam da mi bo ginekologinja sploh posnela kaj na cd, že slikico od prvega uz sem komaj dobila.
LP

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   novemberke
1.7.2005 7:54:50   
Urša
Oj novembrke! Vse je blo ok, PDP ostane 15.11., za spol pa nisem vprašala, ker se bom pustila presenetit kot prvič. :duda:je spančkal, je pa velik z nogicam vred cca.24cm, težak pa 370g (malo lažji kot njegovi vrstniki). Zredila sem se za 1kg od začetka. Zdej se začne obdobje, ko kg najbolj naraščajo, vsaj pri meni je bilo tko, ko sem bila prvič :nosecka:, tko da...bomo vse nadoknadl.
Ko Niko vprašam kje mamo dojenčka, ni dost, da pokaže, ampak mi more prov hlače dol zvlečt, da mu da lupčka.:)-

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   novemberke
1.7.2005 8:09:09   
Anonimen
Pozdravljene, novembrke!
Tudi jaz že odštevam dneve do morfologije, ki bo v ponedeljek. Ob točno dopolnjenih 19t. Malo zgodaj, zaradi dopustov.

Hotela sem vas vprašat, če že vse čutite gibe. In od kdaj naprej? Saj vem, da je bilo že 100x, ampak meni se bo zmešalo, če ne bodo kmalu. Še posebej, ko se take žalostne zgodbe pojavijo na RR. Ampak se tolažim s tem, da je trebušček končno začel rast. No, v ponedeljek se bomo prepričali, da je vse OK, mogoče tudi izvedeli, kaj pričakujemo. Pa upam, da mi bo takrat g. končno rekla, kateri PDP bomo upoštevali - bom novembrka ali decembrka?

Uživajte kljub dežju, nam vsaj vroče ne bo :)-

(odgovor članu Teni_)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   novemberke
1.7.2005 8:17:36   
Urša
Podroben UZ pregled rasti :duda:, organov, izvede se pa približno na polovici nosečnosti. ;)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   novemberke
1.7.2005 10:00:27   
Julijana
Pozdravljene vse:nosecka:
Someone jaz sem ćutila preve brcike pri 18t:love: sedaj ko pa sem dopolnila 21t pa že nekaj dni pridno dviguje moj trebušček, sicer nevem s čim, dol pri mehurju se mi zdi da so nogice višje gor desno od popka pa glavica. Včeraj je bil-bila ful priden in je zamigal tolikokrat da je lahko videl tudi moj možek:bravo:.
V ponedeljek popoldan pa imam morfologijo in že komaj čakam da vidim najinega pikca če se mu vidi lulček:modri: ali ne:roza:.
LP:nosecka:J

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   novemberke
1.7.2005 10:10:19   
Andy13
Pozdravljene! :rozica:

Mojca, vse pohvale, ko si tako skrbna do novemberk. :bravo:

Jaz sem bila v sredo na pregledu, noseča 18 t in je vse OK. Morfologijo imava 14.7. in komaj čakaam, da vidim najino detece. :duda: S sabo bom vzela VHS kaseto in CD, da "zapečatimo";) gibe najinega otročka in jih delimo še z najbližjimi, komaj čakam! :sloncek:

Srečke :nosecka: lepo se imejte in čimlepši vikend!

Andy

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   novemberke
1.7.2005 19:36:18   
wawa
Halo halo........

Evo mi smo iz morfologije, vse je super, velikost ustreza 21 tednom...............vidli smo glavico, trebuščka, srček.......

Spola nisva želela vedeti, se je Pušenjak samo smejal je rekel no saj ni blema jaz sem lahko tudi tiho :)-:)-:)-:)-:)- baraba;););)

Dobila sva eno full lepo slikico obrazka iz profila, jutri ko ne bom tako na tesnem s časom jo bom dala v album.....

Bodite pridne pa lepo pobožajte bušije............

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?