|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   novemberke
12.6.2005 20:07:45   
Teni_
Da pridemo spet malo na vrh.

Me pa nekaj zanima. Kdaj imate morfologijo? Boste vprašale za spol?

Jaz grem 23.6. samoplačniško, pri svoji pa imam 6.7. Za spol bom vprašala.

LP,
Mojca :nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   novemberke
12.6.2005 20:25:33   
NinaŠ
Živjo!

...sem ravno hotla načet debato...

Morfologijo imam 28.6. samoplačniško, kdaj jo bom imela pri moji G pa še ne vem - imam v sredo pregled, pa je še prezgodaj za morfologijo. Za spol bom definitivno vprašala :)- , že komaj čakam - upam, da mi bo tudi v sredo delala UZ in da bo :duda: pravilno obrnjen :bravo:.

Drugače mi je pa zadnje dni trebušček "explodiral" - ne vem, ampak zdi se mi, da je kar čez noč ful zrastel :zmeden: in imam spet težave s "ta šihtnimi" hlačami... stroški, stroški...

Počutim se pa čist OK 9nebesa , no, če izvzamemo dejstvo, da komaj čakam dopust, na katerega gremo 5.7. :morje: . Tale mraz tukaj mi ni nič kaj všeč (saj ko bo huda vročina, se bom pa itak spet pritoževala ;) ).

LP

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   novemberke
12.6.2005 21:30:04   
Janika
Sem vprašala za spol, pa ne bi nikoli več. Sem kar šok dozivela ko so rekli da je punčka čez pet tednov pa da je fantek. Nisem se prav luštno počutila.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   novemberke
12.6.2005 21:34:15   
cmokec
Da se še jaz vklopim.

Sem oktobrka, pa tudi mene zanima poleg zdravega dojenčka njegov spol. Ampak 100% ni nič, saj so se meni pri prvi nosečnosti zmotili, pa je G. trdila, da bo velik, težak fantek, ki ga bom rodila pred rokom poroda. Rodila sem 6 dni čez rok, majhno, lahko punčko. Pa sem celo nosečnost poslušala o našem malem lulčku.

Za spol bom vprašala, a verjela ne bom dokler nimam mojega sončka v naočju.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   novemberke
12.6.2005 21:46:33   
NinaŠ
Ja, saj to o spolu je treba itak mal z rezervo vzet.

Če imaš srečo in ti tvoj G naredi UZ skoraj na vsakem pregledu (tako kot meni), pa bo ja po vseh UZjih rezultat 80:20 v eno smer :zmeden: . Samo naš :duda: do zdaj še ni bil nikdar pravilno obrnjen, da bi bilo dobro vidno in ni hotel nihče še nič rečt... ...itak pa šele po 20. tednu postane razlika :roza::modri: bolj očitna.

LP

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   novemberke
12.6.2005 23:16:48   
nogometas
MojcaH, tudi jaz imam morfologijo 23.6. in bom vprašala za spol, baje pa nosim :roza:, čeprav se res nikoli ne ve... Samo, da bo vse OK. Se bom pa prijavila še na meritev MV po 22. tednu, kjer mi bodo naredili še EMG maternice, kar bo v pomoč pri oceni tveganja za prezgodnji porod... itak se rada ponujam za razne eksperimente, pa naj jim bo ;).

Če je imela katera konizacijo in ima kratek MV (okrog 20mm), naj se okrog 20. tedna naroči na tel.št. Odd. za perinatologijo v KC, kjer delajo raziskavo Ocena tveganja za prezgodnji porod (prof.dr. Antolič & co., med drugim tudi as.mag. Pušenjak). Pregled je neškodljiv in vam lahko samo koristi. Torej:
8)
Naročanje: Meta KOvačič, med 8.00 in 10.30,
tel: 01 430 28 00 ali 01 522 60 73

LEP POZDRAV IZ NIČ KAJ POLETNE LJUBLJANE :sloncek:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   novemberke
13.6.2005 8:39:14   
wawa
Jaz mam morfologijo 1.7.2005 v 21 tednu. Sem pa danes full zaskrbljena, saj se že od včeraj nekaj slabo počutim.............sam upam da so samo prebavne motnje......:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Nogometaš, hvala za informacijo, mogoče se bi bilo pa res pametno dat še to pregledat.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   novemberke
13.6.2005 9:02:18   
Julijana
Jaz pa sem včeraj prvič okusila morje :bravo:21,5 stopinj, trebušček pa kar raste tako da so me mal gledali na plaži in moj trebuh:ups:. Morfologijo imam 4.7. 21t za spol bom vprašala če se bo res dobro videlo, ker nama je vseeno kaj bo samo da bo zdravo, zanima naju bolj zato ker si ga bova lažje predstavljala in izbrala ime. Mojcah kako to da greš tolikokrat na samoplačniški UZ? A ne zaupaš svoji G ali ima slab UZ.
A brca :duda:že kaj? Pri meni je začel v četrtek pa mal v petek v soboto nič, včeraj zvečer pa sem že z roko čutila, ful dober občutek:bravo:.

Lpj

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   novemberke
13.6.2005 10:33:32   
Teni_
Svoji čisto zaupam, ampak bi rada dala posnet, ker imam moja mama 23. rojstni dan, pa da dobi nekaj posebnega.

Lp,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   novemberke
13.6.2005 10:34:11   
Teni_
Aja, pa NS tako ali tako moja ne dela, tako da sem takrat zato šla samoplačniško.

LP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   novemberke
13.6.2005 10:34:50   
Anonimen
Jaz imam morfologijo 4.7., pri dopolnjenih 19t. Malo zgodaj, vendar grem potem na poročno potovanje, moja g. pa na dopust, zato bo malo prej naredila. Če pa se ne bo vse videlo, pa avgusta še enkrat.

Za spol bova vprašala, na NS se ni videlo. Ampak za 100% bo pa treba res do konca novembra počakat :)

(odgovor članu Teni_)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   novemberke
13.6.2005 10:41:06   
Aja32
Zdravo punce...

Jaz imam jutri morfologijo v Postojni ob 11. uri. Za spol sva se odločila, da ne bova spraševala - prvič zato, ker vidim, da je kar veliko punc razočaranih, ker ti čez nekaj časa sporočijo "da je punčki zrasel lulček" :ups:ali pa "da je fantu odpadel lulček". :ups:
Tako, da se bova pustila presenetiti.

Hočem samo vedeti, da je najina pikica/najin pikec zdrav, da se lepo razvija in da lepo miga v trebuščku. :sloncek::sloncek:

Drugače pa se mi trebušček počasi veča... Še vedno pa ne razločim "glasove prebave" in "metuljčke"... :zmeden:

Ampak imava pa z :love: novo igrico vsak večer. S stetoskom poslušava kako se pikica/pikec giba - slišiš take glasove, kot bi nekdo plaval pod vodo... prav zanimivo je... :)-:)-

Kako je potekal pregled, vam sporočim jutri...

Toliko na kratko, pa, pa... A:nosecka:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   novemberke
13.6.2005 11:09:23   
ŽELJA
OJ!
DAM ŠE JEST EN GLASEK OD SEBE.
JAZ IMAM MORFOLOGIJO 27.6. IN Z :love: KOMAJ ČAKAVA. SI PA NE PREDSTAVLJAM, DA NE BI VPRAŠALA ZA SPOL. SEJ VEM, DA NI ZANESLJIVO, PA VSEEN. POČUTJE JE SUPER, TUDI JAZ ŽE ČUTIM SVOJO PIKICO:duda:. SICER ZELO NEŽNO AMPAK VEM DA JE TO-TO.
SMEŠNO MI JE KER SE NEKATERIM ZDI DA IMAM ŽE KAR VELIK TREBUŠČEK, PRIDE PA KŠN DRUG ME PA VPRAŠA KJE GA SKRIVAM. HA, HA. SEJ BO. RES PA JE DA KR RASTE.

NO JEST SEM V GLAVNEM V VESELEM:bravo: PRIČAKOVANJU 25.6. KER SE BOM TAKRAT POROČILA. PRIPRAVE SO V POPOLNEM TEKU, VSE GRE PO PLANU. UPAM, DA SE BO TUDI VREME DRŽALO MOJIH PLANOV. JA, TO POMENI, DA KO BOM ŠLA NA MORFOLOGIJO BOM ŽE GOSPA. HE, HE, HE! SMEŠNO!

PUNCE IMEJTE SE LEPO, PA SE ŠE KAJ OGLASIM.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   novemberke
15.6.2005 11:22:59   
NinaŠ
Olja, sem ravno s pregleda, na srečo mi je G delala tud UZ :)- in verjetno bomo izbirali ime predvsem za :roza:punčko :bravo: - no, če ji v naslednjih 21 tednih ne zraste kak lulček :)-

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   novemberke
15.6.2005 14:34:01   
Aja32
Zdravo,

včeraj sem bila na pregledu... opravili morfologijo... s pikico/pikcem vse v redu... Edino kar je - nisem več v 20. tednu, ampak kar v 22. in 3 dni...
Torej, bo verjetno pikica oz. pikec prilezel ven malo prej, kot smo predvidevali...

LP A:nosecka:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?