|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   novemberke
30.4.2005 1:13:23   
Teni_
Kako ste kaj? Jaz sem se ravno pred eno uro vrnila iz:morje:. Bilo je super.

Počutje je še vedno vredu. Komaj čakam na torek, da grem na NS. Kg so še iste, čeprav sem pričakovala, da se bom na :morje: full zredila, ker se je tako fajn jedlo. Zgleda, da se mi je povrnil apetit.

LP,
Mojca:nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   novemberke
1.5.2005 19:39:47   
Teni_
Kaj punce, ste vse na morju???

LP;

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   novemberke
2.5.2005 14:30:35   
Še ena T
Živjo!
Ja, ravno včeraj sva se vrnila z morja, res je bilo fino. Vreme, pa hrana in vse... Sem pa težja za kakšno kilco, sigurno:)

Lp

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   novemberke
2.5.2005 19:30:08   
Teni_
Joj, jaz sem tudi mislila, da so kg zrastle, pa nič niso.:bravo::bravo::bravo:

LP,

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   novemberke
3.5.2005 9:15:46   
Aja32
Zdravo,

na žalost nisem bila na :morje: :((
Kar lepo doma pomagala pri prenovi stanovanja.
Drugače počutje v redu, kile približno enake, edino trebuh se mi že kar pošteno pozna - hlač namreč ne morem več zapeti.
Tako, da se bo počasi treba odpraviti na nosečniško varianto. ;)

Toliko na hitro, pa se še kaj mailamo. LP A:nosecka:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   novemberke
3.5.2005 12:39:29   
Majči
Pozdravljene!

Tudi mi smo bili 5 dni na :morje: in bilo je res super. Bilo je res že pravo poletje. Danes zjutraj sem imela pregled in UZ, danes imam 13t in 5d, otroček veselo miga in ni nam privoščil lepe slikice. Velik je pa že 13,5 cm....kar lepo napreduje. Prejšni teden sem imela nuhalno zdaj pa še čakam na izvid krvi - dvojni hormonski test in upam, da je vredu. Pravijo da ta test pokaže 97% pravilno če bi bil slučajno kak sum na D. sindrom. Ja, samo še to da mine. Pridobila sem eno kilo, trebušček pa je že kar fajn povečan in svojih navadnih hlač več ne morem nosit, tako da imam sedaj že nosečniške. Počutim se kar vredu le strah me je poletne vročine, katero za letos napovedujejo.....

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   novemberke
3.5.2005 23:15:08   
NinaŠ
Evo, mi smo tud prišli z dopusta :morje: , smo bili v toplicah, morje "šparamo" za poleti.
Ja kilce so začele kar rast, jutri imam pregled, da me zvagajo in bodo verjetno zavijali z očmi, saj sem po končanih slabostih začela zelooo pridno jest :ups: . Trebušček je tud začel pospešeno rast, vendar se trenutno še ne poslužujem nosečniških oblačil, le elastične hlače sem si nabavila - najbolj me pa jezi to, da so mi moje "normalne" hlače že ful preozke, tiste, ki pa sem jih nosila v prejšnji nosečnosti pa še ful preširoke (10 kg več kot sedaj) in moram spet kupovati nove stvari :grrr: - pa tako vestno sem vse shranila....
Na NS sem bila 26.4. in je vse OK :bravo: ...

LP

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....

plačilo nepremičnin

koliko mesečno plačujete za najem stanovanja/hiše oziroma mesečni obrok kredita?

300-400€ (60%)

400-500€ (14%)

500-600€ (9%)

600-700€ (10%)

več (7%)

Število vseh glasov: 201

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!