|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   novemberčki
16.3.2005 20:56:54   
Teni_
Naša tema je že kar precej zadaj, zato odpiram novo na vrhu. Kako kaj? Meni še zaenkrat ni slabo, ampak pričakujem to nekje drug teden. ČE pa mi ne bo, pa toliko boljše. Je že imela katera pregled?

LP,
Mojca:nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   novemberčki
16.3.2005 22:03:44   
wawa
Halo halo halo .....si me pa res razveselila......:bravo::bravo::bravo:

Kako si, pa kako kaj mali :angel:, pa tisti še malo manjši:angel:?

Moje slabosti so tudi še na dopustu:)- upam da tam ostanejo do nadaljnega;), sem pa zamenjala lego v postelji, lahko si predstavljaš zakaj:zmeden:

Ja dejte povedat a je še katera imela pregled, vem da ga je imela danes Udb ampak ona je septembrska?:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   novemberčki
17.3.2005 6:18:18   
žlička
hojla punce!!!!!! jaz imam pregled naslednji teden...komaj cakam, da vidim :duda: ki raste v meni, malo me skrbi, vendar vem da brez veze, drugace sem kolikot toliko ok, skozi nekaj mljaskam, vazno pa da ne bruham, tudi pocutim se ok, samo kaksna utrujenost vsaketoliko casa, ampak ce ne bo hujsega, bo ze

povedala sva domacim-mojim in njegovim, ostalo pa sem tudi jaz rekla da po prvem pregledu

lp, vsem sreckam:nosecka:

ps: zakaj na prvi pregled naročajo tako različno, od 6 tedna pa vse do 12?????

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   novemberčki
17.3.2005 7:32:18   
wawa
Ohoj punce, eno resno vprašanje....pa ne se smejat?

A ste kje zasledile kako je s seksom med nosečnostjo? Ali lahko škodi v prvih treh mesecih, jaz mam full željo sam pol se pa fulll sikiram da sem škodo naredila svojemu :angel:, pa da bo kaj narobe......tko da help, lastne izkušnje, kakšen post, al pa kaj podobnega?

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   novemberčki
17.3.2005 7:39:18   
larisa
Jutro punce,

tudi jaz brez slabosti, brez kakih posebnih znakov, vse ok.
Wawa če ne krvaviš po :sloncek: ali imaš bolečine po :sloncek: pol je vse dovoljeno. Menda še priporočljivo, da se vse mehča...tako so meni rekli po telefonu ko sem se naročala na pregled.

Jaz mam tudi drug teden pregled. Mene pa je strah, ker imam za sabo že slabo izkušnjo in potem si verjetno malo bolj paničen.
Lep sončni dan vsem!!:rozica::rozica:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   novemberčki
17.3.2005 8:21:51   
tincci
Jaz imam pregled čez dva tedna, sem v 8t, drugače pa počutje ok, podobno kot žlička. Mi pa se nekako ne seksa, ker me je malo strah... morm mal v akcijo stopit, čisto sem nezmehčana ;)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   novemberčki
17.3.2005 8:27:29   
Gizmo
Hoj,

mene je pa strah :sloncek:. Pričakujem kar :duda::duda: in se bojim, da ne bo šlo kaj narobe, čeprav želja po sexu je. Sem v 8t in že zdaj kar dvojna saj mi ni nič več prav.

:muca:Gizmo

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   novemberčki
17.3.2005 8:34:21   
wawa
:bravo::bravo:O Gizmo a kar dva pričakuješ :bravo::bravo::bravo: to bo pa potem dvojno veselje;)

Hvala za odgovore punce, ste full face.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   novemberčki
17.3.2005 8:47:58   
Teni_
Joj, jaz bi tudi :duda::duda:.

Wawa, moja dva :angel: sta vredu. Teja še spi, ker je ponoči glasilke preizkušala, za drugega pa ne vem, ampak zaenkrat še zgleda, da je OK.

Joj, kje je še moj pregled. Še dobre 3 tedne.

LP,

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   novemberčki
17.3.2005 9:07:44   
wawa
:)-:)-:)-:)-Veš kaj Mojca dokler sem jaz tukaj, ki da mam še kasneje kot ti nimaš kaj jamrat:)-:)-:)- počakaj da se spravi delat pol pa ko me nebo.....;););)

Še ......... 27 dni:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::)-:)-:)-:)-:)-:)-

O boga Teja ki vam je morala ponoči prepevati da ste lažje spali.....zdaj mora pa ona spnčkat;);)

Kam boste šle kaj na izlet med vikendom punce, zdaj je že lepo po treba vitaminčka D nabirat;)???

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   novemberčki
17.3.2005 9:15:32   
Teni_
Pri nas neki daljši izleti odpadejo. En dan k eni babici, drug dan k drugi babici. Ko smo fejst pridni, pa še gremo pogledat prababice. Sicer smo vseeno potem na sončku, tako, da je tudi to nekaj.

Naj kar spi. Meni je pa bilo danes ponoči tako vroče, da sem full slabo spala. Pa ni bilo v sobi tako hudo vroče, ker smo imeli zvečer okno odprto preden smo šli spat.

LP,

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   novemberčki
17.3.2005 9:43:41   
larisa
Jaz za izlete še ne vem, ampak nekam na sončka pa na sprehod bova sigurno šla!!!:bravo:
Meni je toooook fajn ka je sonček pa bolj toplo, me že pomlad začenja metat!!;)

Joj Mojca men je blo tud ponoči vroče, pa nimava v sobi radiatorja prižganega:zmeden:. Ko sem se zbudila sem bla kar mal premočena. Pa sem se šla preoblečt, pol pa če sem bla odkrita me je zeblo, če sem se pa pokrila mi je blo pa vroče, zdej bi pa spala:zaspan:, k sem se celo noč neki premetavala!!

:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   novemberčki
17.3.2005 9:45:21   
larisa
Aja a katera kaj ve kako je z nogometas-ico???
:miska::miska::miska::miska::miska::miska: za njo!!!

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   novemberčki
17.3.2005 9:57:55   
wawa
Ej jaz mam že nekaj dni čudne noči, sem pa danes prvo noč normalno spala, me je prej mučila ena taka čudna tesnoba:zmeden2:, ampak danes sem se pa res naspala....:zaspan::zaspan:

Jaz bi pa šla v nedeljo na en malo daljši sprehod, nekam na kako lepo lokacijo, recimo na Jezersko:zmeden2:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   novemberčki
17.3.2005 10:03:48   
Teni_
Midva v celem stanovanju nimava prižganega nobenega radiatorja, ker je nenormalno vroče.

LP,

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   novemberčki
17.3.2005 10:16:49   
nogometas
LARISA, hvala za tvojo skrb, slutim, da si imela ti podobno izkušnjo :zmeden:, kakorkoli že, upanja nisem izgubila in komaj čakam, da se pozdravim, da začnemo delat na novem dojenčku :love:
fajn bodite, :nosecka: in čuvajte se!
lp

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   novemberčki
17.3.2005 10:37:53   
Aja32
Ok - v večini pravijo, da nosečke non-stop spijo in da so zaspane... jaz sem sicer zaspana, ampak zelo težko zaspim (to se mi dogaja že ves teden), zjutraj se pa zbudim, predno mi zazvoni uro (kar vsekakor ni moja navada, kvečjemu obratno)...

Vroče mi ni... Zaenkrat vse normalno, edino spanec in nizek pritisk (že od nekdaj)...

A:nosecka:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   novemberčki
17.3.2005 11:12:04   
Julijana
Ojla nogometaš nisem vedela za tvoje počutje nič obupat, pravijo da če je kaj narobe s pikico sama zase poskrbi, tako da čimprej okrevaj in zopet v akcijo.

LPJ!

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   novemberčki
17.3.2005 13:58:43   
muriel
ej, nogometas, nisem vedela!?! ampak vidim, da si pozitivna, bravo, punca, drzi se!!

in veselo v nove akcije za :duda:! :miska:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   novemberčki
17.3.2005 14:31:18   
nogometas
ja, muriel, danes zjutraj pri G na mizi se mi je zgodilo, še dobro, da sem bila že tam, če bi se mi prej, bi bil še večji šok, pravzaprav sploh nič posebnega, nič kaj dosti krvi (baje se zdaj glavni del dogaja, tekom dneva naj bi dobila krče in krvavitve)in zdravnikov žalosten pogled..... jutro je bilo bolj :((, zdaj pa gre že na :sloncek:, čeprav me je strah, kaj še bo. če ne bi bilo do ponedeljka, bom dobila napotnico za abrazijo....
žalostne stvari, ampak kljub temu vam želim LEP DAN!!! :morje::metulj::rozica::rozica:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?