Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
nova pediatrična klinika 2.11.2009 14:27:10
|
|
|
|
barni
|
Bila sem na pregledu s svojo hcerko na pediatricni kliniki. Vsa pohvala, da so jo koncno zgradili. Nisem pa prepricana, ce ni bilov prejsnji kar se ambulant tice, bolje. Namrec po novem so ambulante v kleti, kjer je obupen zrak, sploh sedaj, ko se kuri. V "kartoteki" imajo igrala, kar je super, pa vendar povsem neprimerno, ce cakas pred vrati ambulante - ne mores pustiti otroka na igralih in sam cakati pred vrati ambulante. Stolov pred ambulantami je absolutno premalo, sama sem sedela na tleh, ker nisem mogla vec stati vsa oblozena, saj nisem imela kam obesiti zimske jakne in ostale robe, ki je pozimi ni malo. Poleg tega sem morala se drzati otroka v narocju. Skratka, vse pohvale, da se je slo na novo, samo vseeno nisem prepricana, da povsod tudi na boljse! Sva bili pa dokaj hitro na vrsti, kar je en plus :)
|
|
|
|
RE: nova pediatrična klinika 2.11.2009 18:44:01
|
|
|
|
tins
|
Pošlji tole raje kar na pediatrično, da bojo namontiral tistih nekaj obešalnikov in podobno... Meni je bila drugače všeč in nimam nobenih pripomb .
|
|
|
|
RE: nova pediatrična klinika 2.11.2009 20:11:21
|
|
|
|
luan
|
Mi bomo pa v sredo videli kako izgledajo ambulante in čakalnice, imamo kardiologa.
|
|
|
|
RE: nova pediatrična klinika 3.11.2009 21:59:59
|
|
|
|
livia
|
Mi smo bili tam že 2x. Enkrat poleti, ko sem se bala, da bo klima na -10 in sem vzela še kaj za ogrnit s sabo, pa je bilo vse ok. Stolov dost, samo po zvočniku so nas klicali, pa se je ful slabo slišalo. Drugič sva bili pred 14 dnevi in res ni pred ambulanto nikjer obešalnikov, ampak sva bili v čakalnici skoraj sami, da sva pač bunde dali na stole. Ker sva bili zelo hitro na vrsti nisem porajtala kak zrak je bil. Ful mi je bilo všeč, ker so wc-ji čisti, vse lepo novo svetlo, da sem po pregledu našo komaj spravila domov. Me je pa ful presenetilo, da so sami mladi zdravniki, kar se sicer super, ker se jih otroci lažje navadijo, samo o strokovnosti pa ne vem, če je najboljš.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......