|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nova nosečnost ter nošenje otroka
31.7.2007 11:50:54   
jasa
Pozdravljene!Upam, da to ni butasto vprašanje, a me zanima, če ima katera izkušnje oziroma odgovor kako je z nošenjem otroka, ki še ne hodi (star 8 mesecev ter tehta 9,5 kg) pri novi nosečnosti.
Hvala.

Mi je zelo žal, da sem po pomoti pritisnila narobni forum, ker vem, da tale zadeva spada med dojenčke in novorojenčke.

< Sporočilo je popravil jasa -- 31.7.2007 11:51:25 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nova nosečnost ter nošenje otroka
31.7.2007 11:58:24   
Anonimen
ja ni problema. js sem celo nosečnost nosila svojo prvo hči. je pa mela več kil moja nosečnost ni bla nikakor rizična

(odgovor članu jasa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
31.7.2007 12:00:22   
Jančika_
Moj je shodil pri 16 mesecih, ko sem bila na začetku nosečnosti. Ni bil v vrtcu, ampak z mano doma in sem ga do konca nosečnosti nosila, če je bilo treba. Predvsem po stopnicah v tretje nadstropje. Če bi se temu lahko izognila, bi se, ampak kaj naj otroka pustim v kleti? Pazi na križ, dviguj iz počepa in ne iz predklona. Če nosečnost poteka brez težav, nekaj nošenja ne bo škodilo. Idealno pa ni. Samo kaj pa je idealno v tem življenju, a ne.

(odgovor članu jasa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.7.2007 12:25:54   
Lunca1
Jaz zaenkrat mojo tamalo še dvigam (jo mora mami nosit user posted image , oči očitno ni dovolj močanuser posted image ). Tehta cca. 13 kg, noseča sem pa 17t. Zaenkrat še nimam problemov. Aja, definitivno pa zna moja že sama hodit, tako da je to samo občasno.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.7.2007 13:25:43   
Blejka26
moja pikica je stara sedaj 19mesecev,noseča pa sem 6.5meseca.Zaradi dvigovanja in nošenja sem dobila kilo in sedaj je naj ne bi dvigovala..toda to je zelo težko.Večinoma sem za vse sama..pa jo je treba nest po stopnicah...na srečo to na plod ne vpliva strah me je samo poroda da ne bi bilo kaj narobe.

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.7.2007 13:47:02   
Maleal
Jaz sem prvorojenca skozi dvigovala in ga po potrebi tudi kdaj nosla,saj sem bila večina sama doma,imel pa je 14 kg.Sem vprašala g.če ga lahko in je rekel da ja,saj nima rizične nosečnosti.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.7.2007 18:52:03   
Anonimen
Moj ima 12 kil, pa ga še nosim. sem pa v 9. mesecu

(odgovor članu Maleal)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?