|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nova kopalnica
4.7.2005 11:36:58   
barbaw
Jaz razmišljam, da bi skombinirala sive in modre ploščice, ampak ne vem, na katero višino naj dam bordure al kaj pač bomo dali :zmeden: , da bomo ločili barvi. Nekaj sem gledala danes po trgovinah, pa se ne morem odločit. :zmeden2: Denarja glih nimamo ne vem koliko na voljo, ampak smo zamenjali vhod in kopalnico, saj bo tako kopalnica večja. Zdaj pa moramo dokupit ploščice, saj smo jih kupili pred zamenjavo prostorov. Če pa ima katera/i dobro kopalnico ali pa idejo naj mi prosim piše.

Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   nova kopalnica
4.7.2005 11:48:48   
Anonimen
Draga moja Barbaw, barv ti ni trba ločevat z borduro.
Včasih tako ločevanje prav kičasto izgleda. Če imaš kakršnekoli fotke jih flikni v album, bom pogledala kaj se da naredit. Poleg tega lahko kupiš tudi ploščice iste barve s kakšnim profilom. Midva sva imela v bivši kopalnici kombinacijo sivih in belih ploščic. Sive so bile črtaste - z mjhnimi profiliranimi črticami in je izgledalo prav ql. Glej album, sam se mi zdi da od blizu slikanih ploščic nimam. Bom poskusila najt, če iomam tle, pa dam gor.
Drgač pa se poklicno ukvarjam tudi s takimi stvarmi. Arhitekt pač....

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   nova kopalnica
4.7.2005 11:56:39   
ma-ja
Meni je najbolj všeč tam malo pod polovico stene. Odvisno kakšno kopalnico imaš. Drugače ti pa tudi pečar, ki bo polagal ploščice lahko svetuje.
Moji mami je lansko leto super naredil in ima borduro na sredini. Ker je kopalnica kvadratna, zelo lepo pride do izraza.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   nova kopalnica
4.7.2005 11:56:45   
barbaw
Tiste ploščice, ki jih že imam so pravokotne sive barve z (kako naj to razložim) "lisami" malo temnejšega odtenka. Talne pa so kvadratne, tudi sive mat barve. Pa sem, da bi dokupila modre, ker mi je modra v kopalnici fenomenalna (ne vem zakaj), pa ne vem kako naj to skombiniram ali pač nekaj naredim, da ne bo kopalnica monotona.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   nova kopalnica
4.7.2005 11:58:40   
barbaw
Aja, kopalnica bo šxd 2x4m, ploščice bomo pa sami polagali. Šparamo! :(

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   nova kopalnica
4.7.2005 12:00:23   
kepica
pikec0 odkod pa si? Kaj če bi prišla mal k meni,da bi dala kakšen nasvet.Jest si že 14 dni razbijam glavo,kako uredit novo stanovanje,pa ne najdem kakšne pamete rešitve. Bi te kr povabila na eno :kava: da bi mi mal pomagala...:)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   nova kopalnica
4.7.2005 12:04:46   
barbaw
Ljubljančanka v Mariboru.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   nova kopalnica
4.7.2005 12:09:58   
kepica
Škoda:( To je pa predaleč:(

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   nova kopalnica
4.7.2005 12:11:00   
Anonimen
Pikec0 = primorka priseljena v LJ
Drgač me je pa povsod dovolj. No me je bilo v mojih boljših časih:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   nova kopalnica
4.7.2005 12:15:34   
moni30
jaz mam pa rumeno modro kombinacijo. Mam pa tako: po tleh modre, pa še eno vrsto gor (kot bazenček), potem pa rumene 4 vrste, nato pa namesto bordure modre v karo postavljene, pa spet rumene dalje in na koncu še zadnja vrsta modre.

So mi pa v trgovini izrisali računalniško (si lažje predstavljaš).

No meni je všeč:)-

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   nova kopalnica
4.7.2005 12:15:41   
barbaw
Kje pa si ti doma??? Razmišljala sem celo, da bi z bravo za steklo naredila morske zvezde, ribice ... namesto dekor ploščic. Menjaš, ko se naveličaš, ploščic pa glih ne moreš razbijat, ko se jih naveličaš. Zdaj malo po netu gledam designe, pa sem zaenkrat našla samo luksuzne, o katerih lahko sanjam, če dobim sedmico. O otroški sobi sploh nočem razmišljat, ker hočem, da bi Jaka imel barvne stene in ne belih, pa še ne vem, kake barve ... V glavnem, dela me čaka ... Pa še dve steni bomo porušili, pa estrihi, pa verjetno laminat, ... Ne vem pa, zakaj je ogromno ljudi proti laminatu. A mi lahko kdo to razloži?

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   nova kopalnica
4.7.2005 12:19:43   
moni30
Jaz imam laminat po celem stanovanju, razen kopalnice, pa sem čist zadovoljna. Je OK za čistit, samo prah se pa kar hitro nabere (tiste muce, ki kr letijo ko greš bolj hitro mimo), če te moti pač z vlažno krpo po kotih pobrišeš, ko nimaš časa celega stanovanja sesat.

Jaz bi ti mogoče v kuhinji predlagala vseeno ploščice, ker laminat se lahko kr hitro poškoduje, če ti kakšna zadeva dol pade (preizkušeno:)-

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   nova kopalnica
4.7.2005 12:22:42   
Anonimen
Ravno v petek sem izbirala ploščice za novo kopalnico - zelene, rumene in bele (ta zelena je zraven, ker je ata Štajerec pa me tu in tam malce potegne).:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   nova kopalnica
4.7.2005 12:24:41   
Anonimen
Jz osebno sovražim "klasične" kopalnice s ploščicami. Jz bom kar dala parket (mogoče celo teak - če zadanem na lotu) v kopalnico in navadne stene, saj se itak da vse fino impregnirat. Zakaj bi bila kopalnica kot kopalnica, namenjena samo za pranje in umivanje. Moja bo definitivno prostor za sproščanje, tako kot je za nekatere npr. dnevna ali spalnica.
Ok..tole je blo čisto mimo, ker si vprašala za nasvet, jz pa vsiljujem svoje mnenje...
Drugače se mi pa zdi lepa kombinacija siva in modra.

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   nova kopalnica
4.7.2005 12:26:41   
kepica
Jaz sem pa iz okolice KR-torej kr mal daleč za :kava: Ampak bi bla pa vesela koga,ki bi mi mal svetoval.Ker pač delam stanovanje za doooolg časa,pa ne bi rada že v štartu zagnojila,da ne bi čez pol leta spet vse razbijal:ups:

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   nova kopalnica
4.7.2005 12:27:22   
barbaw
moni30 ploščice glih tako počijo in se okrušijo, če ti pade pisker. Je pa res, da so malo bolj trpežne. Moj :love: je tudi rekel, da bi imela v kuhinji ploščice, pa jih jaz nočem imet, ker ni talnega gretja, mene pa rado zebe v noge in mi nekako ni za stat pol dneva na ploščicah.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   nova kopalnica
4.7.2005 12:31:28   
ninca
:bravo:mi mamo tut v kopalnici modro sivo kombinacijo ;) :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   nova kopalnica
4.7.2005 12:43:02   
barbaw
kepica, midve bi verjetno morale na :kava: k pikec0, da nama svetuje, kako naj porihtava stanovanje.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   nova kopalnica
4.7.2005 12:44:32   
Anonimen
Dobrodošle v Ljubljani :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   nova kopalnica
4.7.2005 12:56:45   
barbaw
Malo gledam po net, pa sem našla nekaj norih idej. Samo :love: moram prepričat, pa drago ne bi bilo. Pikec0, a veš mogoče za kakšen program, kjer si lahko izrisuješ prostore, pa da ni samo luksuz???

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   nova kopalnica
4.7.2005 13:01:08   
Anonimen
Jih je na tone, sam rabiš malo spretnosti in znanja. Zelo enostavnega pa ni oz. menda je eden, samo ne vem kako se imenuje in kje se ga sname, moram mal preverit.8)

Ti privatknem, ko zvem :)

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   nova kopalnica
4.7.2005 13:07:01   
barbaw
hvala vsem za pomoč, posebno pa tebi pikec0 :bravo:

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   nova kopalnica
4.7.2005 13:18:49   
kepica
Ja,barbaw,najboljš,da se kr najaviva k pikcu0 na eno :kava: da nama mal pomaga. :)- Plačam dve runde :kava:,sam da mi pomaga pri idejah8)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   nova kopalnica
4.7.2005 13:20:52   
barbaw
Jaz pa sladoled plačam, da bomo lažje razmišljale. ;)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   nova kopalnica
4.7.2005 13:22:42   
kepica
No,pikec0,a se lahko opreš taki ponudbi:zmeden2::)-

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?