Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
![](/forum/image/blank.gif) | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
nova enota v vrtcu Urša 9.8.2006 16:08:54
|
|
|
|
Hanna M.
|
gre vaš otrok 1. septembra tudi prvič v nov vrtec, enota Bistra, ki pripada vrtcu Urša? V katero starostno skupino pa? Jaz osebno bi bila bolj zadovoljna, če bi dobili mesto prav v Urši, nam je bližje, pa še okolica mi je lepša-več zelenja, kot ta v Bistri, ki je med bloki. Zadnjič sem šla mimo in že pospešeno pripravljajo igrala zunaj,...
|
![](/forum/image/blank.gif) | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiTašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
VozicekTehtnica25Kateri vozicek vam je bolj vsec, oz. katerega imate?Vozicek s tremi kolesi (
48%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
Vozicek s štirimi kolesi (
52%)
Število vseh glasov: 492Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!