Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nova Diorjeva ura -kje jo lahko kupim 21.1.2009 21:37:53
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
Ok, ne vem sicer, ampak zakaj mislim, da je ravno Dior tisti, ki izdeluje v vseh kolekcija izključno uro v treh velikostih in v štirih barvah (mislim, da so bela, črna, siva in ?). Pa da tudi ne daje vsako leto ure ven kot modni dodatek in mislim, da ni vsako leto nova kolekcija. Verjetno govoriš o Diorjevi Christal. Ampak ni nova. Je možno, da si gledala ponaredek?
< Sporočilo je popravil Pikapolonica_ -- 21.1.2009 21:38:40 >
|
|
RE: nova Diorjeva ura -kje jo lahko kupim 21.1.2009 21:50:38
|
|
|
|
Moyca_
|
ne nisem, sem gledala v eni reviji sem skoraj sigurna da je bila dior taka okrogla kot zapestnica
< Sporočilo je popravil Moyca RR -- 21.1.2009 21:53:46 >
|
|
RE: nova Diorjeva ura -kje jo lahko kupim 21.1.2009 22:01:57
|
|
|
|
dolenjka
|
tole http://www.diorcouture.com/fr/joaillerie_fr.html
|
|
RE: nova Diorjeva ura -kje jo lahko kupim 21.1.2009 22:08:47
|
|
|
|
kaya2007
|
pri nas boš pa dior bolj težko dobila kvečjemu kakšen malalan? pa jih tudi tam nisem zasledila.
|
|
|
|
RE: nova Diorjeva ura -kje jo lahko kupim 21.1.2009 22:11:57
|
|
|
|
Moyca_
|
tukaj je ne najdem
|
|
RE: nova Diorjeva ura -kje jo lahko kupim 21.1.2009 22:14:21
|
|
|
|
kaya2007
|
ok, prva trgovina dior, ki mi pade na pamet in kjer imajo tudi nakit in ure, je v dubaju v stolpnici burjuman. zdej moraš samo še do jutri priti do tja zadovoljna?
|
|
|
|
RE: nova Diorjeva ura -kje jo lahko kupim 21.1.2009 22:15:33
|
|
|
|
Moyca_
|
full ja
|
|
RE: nova Diorjeva ura -kje jo lahko kupim 22.1.2009 8:14:40
|
|
|
|
Hope2
|
Al pa počakaš na pomlad, ti jo jaz prinesem. Potni stroški se plačajo poesebej
|
|
|
|
RE: nova Diorjeva ura -kje jo lahko kupim 22.1.2009 8:29:30
|
|
|
|
urška
|
si poskusla na amazonu? sicer je najbrž ne moreš pravočasno dobit, ampak majo pa kar nekaj modelov.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?