BarbaraE
|
Dobrodošla na RR! In tudi jaz te lahko potolažim. Leta 2000 sem imela laparoskopsko odstranitev čokoladnih cist in žarišč endometrioze, po operaciji pa še hormonsko zdravljenje, potem pa sem jemala KT, ki zavirajo endometriozo. Leta 2003 sva se odločila, da je pa čas za . Najprej 3 mesece, ko nisem jemala KT + jemanje Tifola. Potem pa akcija. :) Ratalo nama je po 7 mesecih. In zdaj nama že ornk "nagaja" najina 14 mesečnica. Naj ti priznam, da me je non stop skrbelo - a bo ratalo in pa kaj če se mi naredijo spet ciste ... Po operaciji so mi namreč na gin. kl. rekli, da ko se bom odločila za zanositev, da če ne bo v pol leta nič, da moram takoj na kontrolo. No in evo pritistk. Pa me je moja G, ko po pol leta ni bilo še nič, potolažila in rekla, počakaj do sept., naj minejo dopusti pa bomo potem pogledale. Hehe, pa sem že julija zanosila. Skratka, ne boj se. Te pa tudi čisto razumem, da te je diagnoza potrla. Pred mojo endo. niti nisem tako veliko mislila o tem, kdaj imeti otroke, po diagnozi sem pa non stop razmišljala, ali jih bom sploh lahko kdaj imela. In če želiš, si lahko "rezultat" pogledaš v albumu. Menim pa, da boš tu na RR našla še veliko novih informacij o vsem. In še enkrat DOBRODOŠLA!
|