|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nova članica
20.6.2006 21:57:51   
barbarela77
pozdravljene!

sem nova med vami, ampak sem vas že lep čas samo prebirala. danes pa sem zbrala pogum in sem se tudi včlanila, moram priznat, da se mi ta forum zdi zelo vredu in da sem izvedela veliko koristnih informacij.

že kar nekaj časa se trudiva s fantom, da bi zanosila,  pa nama ne uspe. prejšnji teden sem bila na rednem pregledu in sem svoji g. omenila težave. naredila mi je UZ in ugotovila da imam endometriozo in na obeh jajčnikih čokoladne ciste.
Čisto sem bila na tleh, ko sem to izvedela. Še zdaj sem zelo žalostna.
zaenkrat naj bo to dovolj od mene,
veselim se druženja z vami in vas vse prav lepo pozdravljam
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nova članica
20.6.2006 22:01:41   
Anonimen
DOBRODOŠLA!!!!!!!!!  user posted image

vse bo ok.. boš vidla.. tud nekaj punc tukaj je melo isto, pa majo že user posted image

(odgovor članu barbarela77)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
20.6.2006 22:06:13   
barbarela77
hvala za dobrodošlico!

upam, da bo res vse ok. nisem še imela dovolj časa , da bi se sprijaznila stem, da je nekaj narobe in da ne bo šlo tako zlahka kot sem mislila.
Pa še sama sem doma, moj partner je odsoten 35 dni, je na svetovnem prvenstvu v nogometu nemčiji (službeno) in nimam ramena da bi se user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.6.2006 22:13:30   
ALJA75
...eh, barbarela77 ne bodi žalostna...saj bo tudi nam enkrat posijalo sonce.
Tukaj nas je očitno veliko takih, ki se nam želje nočejo uresničiti, a skupaj smo močnejšeuser posted image , pa fajn je ker se z nekom lahko pogovarjaš.
Upanje umre zadnje.

Neposredna povezava do sporočila: 4
20.6.2006 22:42:10   
liva
Najprej dobrodošla!
Mogoče pa ti jaz vlijem malo poguma. Sama sem za svojo endometriozo zvedela pred dobrimi tremi leti.Naključje- tudi jaz sem bila takrat sama, dragi pa službeno v tujini. Najprej šok, potem pa zdravljenje. Ta mesec pa sem zagledala user posted image  oz.user posted image  . Zdaj me pa še bolj skrbi,če je vse ok in komaj čakam prvi pregled.
Veš, če se moramo za nekaj bolj potruditi, ponavadi to bolj cenimo!
Pošiljam ti user posted image  in ti želim vse dobro.

(odgovor članu ALJA75)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.6.2006 22:47:43   
lelaval
Dobrodošla!
Držim pesti, da bo vse O.K. in vama čimprej uspe s pikico.  

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Neposredna povezava do sporočila: 6
20.6.2006 22:47:52   
barbarela77
Pozdravljena!

najprej hvala za dobrodošlico.
če ni preveč osebno vprašanje bi te prosila če mi odgovoriš na vprašanje: kako pa je zgledalo tvoje zdravljenje, si bila na operaciji? koloko časa po zdravljenju si zanosila?

lažje mi je, ko vidim da nisem sama, pa tako dolgo sem oklevala, da sem se včlanilauser posted image

lp

(odgovor članu liva)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.6.2006 5:28:56   
zaljubljena23
Dobrodošla in želim ti, da bi čimprej ugledala magični user posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

Neposredna povezava do sporočila: 8
21.6.2006 7:57:50   
x_srečka_x
DOBRODOŠLAuser posted image user posted image
Držim pesti da čimprej ugledaš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.6.2006 8:24:13   
ancka1
Dobrodošla med nami!!!
Misli pozitivno pa bo!
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 10
21.6.2006 8:42:48   
BarbaraE
Dobrodošla na RR!

In tudi jaz te lahko potolažim. Leta 2000 sem imela laparoskopsko odstranitev čokoladnih cist in žarišč endometrioze, po operaciji pa še hormonsko zdravljenje, potem pa sem jemala KT, ki zavirajo endometriozo. Leta 2003 sva se odločila, da je pa čas za user posted image . Najprej 3 mesece, ko nisem jemala KT + jemanje Tifola. Potem pa akcija. :) Ratalo nama je po 7 mesecih. In zdaj nama že ornk "nagaja" najina 14 mesečnica. user posted image  

Naj ti priznam, da me je non stop skrbelo - a bo ratalo in pa kaj če se mi naredijo spet ciste ... Po operaciji so mi namreč na gin. kl. rekli, da ko se bom odločila za zanositev, da če ne bo v pol leta nič, da moram takoj na kontrolo. No in evo pritistk. Pa me je moja G, ko po pol leta ni bilo še nič, potolažila in rekla, počakaj do sept., naj minejo dopusti pa bomo potem pogledale. Hehe, pa sem že julija zanosila. user posted image  

Skratka, ne boj se. Te pa tudi čisto razumem, da te je diagnoza potrla. Pred mojo endo. niti nisem tako veliko mislila o tem, kdaj imeti otroke, po diagnozi sem pa non stop razmišljala, ali jih bom sploh lahko kdaj imela. In če želiš, si lahko "rezultat" pogledaš v albumu. user posted image  

Menim pa, da boš tu na RR našla še veliko novih informacij o vsem.

In še enkrat DOBRODOŠLA!

Neposredna povezava do sporočila: 11
21.6.2006 8:50:39   
Anonimen
Živjo barbarela!
Nič se bat, ker ni nič tako groznega. G te bo najbrž najprej poslala na laparoskopijo, kjer ti bojo odstranili endometriozo, potem bosta pa lahko veselo delala na user posted image . V kar veliko primerov parom uspe po operaciji zanositi, zato se ne sekiraj preveč. Je pa res, da se endometrioza ponavlja, pravijo da po šestih mesecih spet pride. Meni so jo pred 2 leti odstranili tako, da jo imam spet, ampak mi je ne odstranijo, ker je nesmisel vsakih 6 mesecev hoditi na operacijo. Tudi s tem lahko zanosiš.
Kar se tiče tvojega dragega je res hudo. Te popolnoma razumem. Moj dragi bo čez kak teden ali dva odšel v tujino in se ne bova videla 3 mesece. Da bo še bolj hudo, bom morala sama skozi postopek umetne oploditve (sama si dajati inekcije, hoditi na UZ, it na grozno punkcijo, sama čakati na rezultat user posted image user posted image ....). Ženske smo močne po naravi, zato glavo pokonci barbarela in mal optimizma. Tudi same zmoremo a, ne?

(odgovor članu ancka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
21.6.2006 9:59:31   
florena
Pozdravljena in dobrodošla tudi z moje strani. Misli čimbolj pozitivno in vse bo Ok. Pa čimprej user posted image aliuser posted image . Saj v končni fazi važno le, da bo user posted image zdrava.

Lep dan.F.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.6.2006 11:15:53   
Špelček
Pozdravljene!
Upam, da ne bom izpadla preveč neumno.....ampak, kako izveš da imaš endometriozo? Imam sicer policistične jajčnike in sem trenutno na klomifenu.... Mi je ginekolog naredil že večkrat vaginalni UZ, pa je omenil le ciste....user posted image  Moram na nadaljne preiskave?

Hvala za odgovor!
VSEM pa želim, da čim prej zagledate user posted image !!!

(odgovor članu florena)
Neposredna povezava do sporočila: 14
21.6.2006 12:15:21   
BarbaraE
Meni je to diagnozo postavila G na gin. kl., kamor me je poslala moja G, ko te ciste niso same od sebe počile (dala mi je tudi ene tablete). G na gin. kl je ugotovila, da so čokoladne ciste z vaginalnim UZ. Da pa sem prišla do ugotovitve, da imam ciste,  so bile pa bolečine, ki niso ponehale in sem šla na samoplačniški UZ in mi je povedal, da so ciste na jajnčnikih in da naj grem h G. In tako se je vse začelo.

(odgovor članu Špelček)
Neposredna povezava do sporočila: 15
21.6.2006 16:42:08   
barbarela77
halo!

hvala lepa še enkrat vsem za dobrodošlico. se že bolje počutim, ko vidim da nisem sama v svoji zgodbi. se mi zdi da se iz dneva v dan navajam na svojo diagnozo in komaj čakam, da bo september in da vidim kako stvari stojijo. če bo potrebno (kar najverjetneje bo), da grem na operacijo, si mislim da je bolje da čim prej grem.
špelček, jaz sem izvedela za endometriozo od svoje g. na rednem pregledu, ko mi je naredila vaginalni UZ.

upam, da bo vse vredu in vsem nam želim, da bi čim prej postale srečkeuser posted image .

lp, barbarela77

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 16
21.6.2006 20:59:46   
violet
Punce, jaz mislim, da mormo bit vse optimistične in čim manj misliti na to. Vem, da je lažje govoriti, kot pa narediti ampak vseen. Vemo vsaj, da si stojimo ob strani in spodbujamo ena drugo. Tut jst sm se ta mesec zelo sekirala, ker sem že mislila, da je z mano nekaj narobe, ker je user posted image  blazno zamujala, ampak je zdej že prišla. Nardila sem dva testa v soboto, pa je bil minus in nisem bila tako zelo razočarana, kot sem mislila, da bom. Obljubila sem si, da se na to ne bom več tako ozirala, kot sem se ta mesec in se bom trudila čim manj misliti na to, da delava na user posted image . Upam, da boste vse čimprej nosečke, oz. bomo.
Pozdravček, violet.

Neposredna povezava do sporočila: 17
21.6.2006 21:04:37   
Katrin
Dobrodošla med nami!

In veliko sreče user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu violet)
Neposredna povezava do sporočila: 18
21.6.2006 21:12:38   
sato
Pozdravljena še iz moje strani.
Dandanes so redke, ki zanosijo in donosijo brez težav. Vse bo, boš videla. Jaz sem bila tudi user posted image , zdaj pa imam dva pikeca. Obe nosečnosti težavni, težave pred tem...pa se je vse dobro izteklo.Verjemi, da ti bo uspelo, ne sekiraj se, pa boste kmalu zibali user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?