|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nova
6.8.2006 19:25:46   
alina2
Lep pozdrav. Sem nova med vami.Sara sem 28 let. Z možem si neskončno želiva dojenčka vendar delama na tem že šest mesecev pa NIČ.Jaz imam sicer od prej osem let starega fantka on pa nima še nič. Poleg tega imava oba zelo stresno službo jaz dela troizmenski turnus on pa cele dneve tako da se zelo malo vidiva. Ali ima mogoče katera kakšen predlog kaj naj narediva?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nova
6.8.2006 21:09:10   
mamči
Ojla alina2, dobrodošla na forumu user posted image
Če pridno delata na user posted image  pa vama ne rata v enem letu, pol bo treba stopit h gin. Torej imata še čas  in le veselo na delo !

(odgovor članu alina2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.8.2006 21:12:15   
x_srečka_x
Držim pesti da čimprej ugledata en velik user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.8.2006 21:19:02   
alina2
Hvala lepa za vspodbudne besede.Se kar malo boljše počutim. A mi lahko mogoče katera od vas pove kolikokrat je trebauser posted image da rata. A je to važno?

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.8.2006 21:47:03   
mamči
Ne, niti ni toliko važno. Že res, da večkrat ko user posted image   več možnosti je za user posted image  - lahko pa tud samo 1x na dan X in če je sreča, je to dovolj.
Jaz ti svetujem, da se čim bolj umiriš, relaxiraš, ne študiraš preveč in bo že. Preverjeno !

(odgovor članu alina2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.8.2006 22:01:37   
pika74
A mi lahko mogoče katera od vas pove kolikokrat je treba da rata. A je to važno?

1x na dan je popolnoma dovolj... in če ti v enem letu ne uspe, lahko mirne duše potrkaš na vrata ginekologa.

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.8.2006 22:08:37   
alina2
A kdaj v dnevu je pa vseen. Al je tud to pomembno? pa še neki me zanima a je položaj tudi pomemben al je vseeno?

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.8.2006 22:12:41   
pika74
Položaj sploh ni pomemben.
Tudi držanje nog v luft nima učinka.
Prav tako je nepomemben čas občevanja.

(odgovor članu alina2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.8.2006 22:15:16   
pika74
Prav tako psiha nima nič pri temu. Sicer posiljene ženske ne bi nikoli zanosile.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.8.2006 22:16:19   
alina2
Torej pika74 kaj mi torej svetuješ? a misliš da bi bilo dobro da greva na krajši oddih da se malo spočijeva in pozabiva na vse?

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.8.2006 22:21:21   
pika74
Moj nasvet - živita normalno, imejta se rada. Itak ne moreta vplivati na uspeh (zanositev).

Edino, kar lahko naredita je to, da občujeta 1x na dan (pa tudi vsak drugi dan bi bilo baje dovolj) in poskušata zdravo živeti:
- Če kadita, opustita to grdo razvado.
- Ukvarjajta se s kakim športom vsaj 3x na teden.
- Prehranjujta se zdravo.
- Privoščita si kakšen dopust.
...

vse v mejah normale

Skratka živita tako, da bo najbolje za vajini telesi.

To je največ, kar lahko v enem letu naredita zase in za uspeh. Če po enem letu ne uspe, je rešitev v medicini (potrkata na vrata ginekologa).

Ne obremenjujta se s tem, ali bo ratalo ali ne. Ko bo bo. Več ne moreta narediti.

Pa srečno!

(odgovor članu alina2)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.8.2006 22:30:28   
alina2
Hvala lepa za odgovore. saj rada se imava zelo tko da s tem nimava problemov. Poskusila bova tko kot si napisala in upam na najboljše.
A ti že imaš kaj otrok?

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.8.2006 22:50:00   
ANA_P
user posted image Punce, a ve vsak dan seksate????

(odgovor članu alina2)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.8.2006 22:50:58   
ANA_P
Alina2, dobordošla. Želim, da čimprej zagledaš user posted image

(odgovor članu alina2)
Neposredna povezava do sporočila: 14
6.8.2006 23:10:10   
alina2
Jast si tudi zelo želim da bi bilo tako. A ti že imaš kaj otrok ANA_P

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 15
6.8.2006 23:15:51   
KODA
user posted image user posted image dobrodošla

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu alina2)
Neposredna povezava do sporočila: 16
6.8.2006 23:34:52   
alina2
A ti si že dolgo tukaj KODA

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 17
7.8.2006 5:27:18   
zaljubljena23
Dobrodošla user posted image . Želim ti, da bi čimprej ugledala user posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu alina2)
Neposredna povezava do sporočila: 18
7.8.2006 9:45:51   
Ayo
Dobrodosla alina2!!

Sem priblizno tvojih let in imam ta problem, da zaradi nerednih M nikoli ne vem, kdaj imam O. In ko M pride, pogledam kdaj sem priblizno ovulirala in neverjetno je to vedno takrat, ko je moj user posted image   na sluzbeni poti!!! In kaj naj? Na zalost je tako, enkrat se bo ze prijelo!

Lahko napisem pa se to, da se je pa pred leti z bivsim, ko sva se razhajala in sva mogoce user posted image  1x na mesce pa prijelo…No evo, narobe svet!!!

Aha pa se to; ce je katera vceraj gledala porocila ob 7-ih – ena druzina ne vem ze iz kje je povila 13. dojencka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  user posted image user posted image

(odgovor članu alina2)
Neposredna povezava do sporočila: 19
7.8.2006 12:12:35   
ALJA75
Dobrodošla med nami alina2....in nič se sekirat enkrat nam bo že uspelo!!!

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 20
7.8.2006 12:38:05   
Azaleja
Dobrodošla med nami!!!  user posted image

Vse se zgodi ob svojem času zato kar lepo sproščeno in nič na silo...Je pa res, da psiha dela svoje in jo je nemogoče obvladovati. Seveda pa se lahko npr. pomaga s kakšno meditacijo ali pa jogo. Pa srečno! user posted image user posted image

(odgovor članu ALJA75)
Neposredna povezava do sporočila: 21
7.8.2006 18:13:08   
ANA_P
Alina2, ne nimava še otrok. Lani ( maja )sva se odločila, da začneva delati na user posted image  in še nama ni ratalo. Tako da sem zdaj stara 28 let in še vedno brez user posted image . Ampak enkrat bo čas tudi nam prinesel dolgo pričakovane user posted image  in bomo toliko bolj vesele, a ne? user posted image
Zdaj morem naslednjo M dobiti v sredo in se mi sploh ne da nič sekirat saj sem tako lena - ne vem to vreme me bo čisto uničilo - non stop sem utrujena.
Torej: veliko user posted image  vsem nam.

(odgovor članu alina2)
Neposredna povezava do sporočila: 22
8.8.2006 8:41:27   
iwa
Dobrodošla alina2, vidva kar sproščeno uživajta ko vama zapaše, uspeh bo pa prej al slej ko bo čas za to! Želim vama čimprej čimvečjo user posted image user posted image !user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu alina2)
Neposredna povezava do sporočila: 23
8.8.2006 10:34:09   
alina2
To bi bilo zelo lepo če bi blo tko sam jest ne morem izklopit tega. Verjeten si preveč želiva zato pa ne rata. Zej sva pa poleg vsega še oba zbolela in verjeten spet nau nč. Smola

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 24
8.8.2006 20:15:38   
pika74
To bi bilo zelo lepo če bi blo tko sam jest ne morem izklopit tega. Verjeten si preveč želiva zato pa ne rata.

To NIKAKOR NI razlog, da ne rata. Dovoljeno si je želeti otroka.

(odgovor članu alina2)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?