|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nov test nosecnosti
19.2.2005 18:39:44   
Anonimen
lahko kupite v intersparu poleg kondomov, je pa njihova znamka!:)pa drzim pesti za same pluse!!:bravo::sloncek:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   nov test nosecnosti
19.2.2005 18:45:08   
lucika
hvala bogu....men je prav glupo v lekarno hodit, ko me vedno dvakrat vprasa kjaj bi imela. pa cela vrsta zadaj na uhe vlece...

upam, da bojo meli tudi pri nas...

hvala za informacijo.
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   nov test nosecnosti
19.2.2005 18:55:11   
Udb
Oj, lucika. Kako si kaj?:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   nov test nosecnosti
19.2.2005 18:57:02   
lucika
helou!
tak mal zmatrano, pa ne vem od cesa..od samih obiskov menda, ker druga nisem delala danes...:zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   nov test nosecnosti
19.2.2005 18:57:22   
lucika
pa ti, kako kaj? ti je se kar slabo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   nov test nosecnosti
19.2.2005 18:58:05   
AKŠ
aja to je on ta nov "YES OR NO"

sm ga vidla - stane pa okol 1.400,00 če se ne motim....nekj tolarčkov manj...

jaz sem ravno danes mal seštela kolk dnarja sem že pokurla za tele teste...za to bi si pa še kakšne hlače lahko kupla:love: ampak vse odtehta ko zagledaš:roza:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   nov test nosecnosti
19.2.2005 19:02:20   
Udb
AKŠ, jaz misli, da bi si lahko za tisti denar, ki sem ga za teste zmetal kupila hlače in čevlje!! ;) ;) ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   nov test nosecnosti
19.2.2005 19:05:05   
AKŠ
kolk si pa ti zpravla za testke udb? jaz ka dobrih 8 tisočakov :zmeden: (pa sem še vedno samo 99% da sem :nosecka: )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   nov test nosecnosti
19.2.2005 19:05:56   
Udb
Hmmm...od maj do februarja...bi rekla da okoli 15000!!! Saj še sama težko verjamem!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   nov test nosecnosti
19.2.2005 19:09:57   
AKŠ
ja saj, če bi verjela že prvemu testu, bi zapravla četrt manj, pa sem vedno iskala pol še potrditve....

če pa pogledam da sem pa prejšnji teden porabla 13.000,00 za dvoje full dobre hlače v H&M, pol se pa mal zamisliš, kolk so res testki dragi (pa še ponucaš ga v 1 minuti, hlače bom nosila pa vsaj dve sezoni)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   nov test nosecnosti
19.2.2005 20:17:40   
Nyah*
Huh punce :zmeden: to je pa veliko denarja!

Jaz sem v pol leta kupila le en CB in pa baby check, k sta dva notri itak, pa se vedno mam enega doma :)-:)-:)-.

Pac nimam niti razlogov za testiranje, ker me :hudicek: vedno prehiti!:((:((

Upam, da bo kmalu nehala prihajat, za 9 mesecev nej si dopust vzame :bravo::bravo:, da pride :duda:, potem naj pa :hudicek: spet tezi, ce ze more!

Upam, da vam ne bo treba vec zapravljat, vsaj za nekaj casa,

Nyah!:metulj:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   nov test nosecnosti
19.2.2005 21:24:37   
Pia73
Punce ti stroški so drobiž,....

Zamislite se kako drago je, če ne rata, pa se pol voziš na preiskave v drugo mesto, bencin, odsotnost iz službe, da živcev sploh ne omenjamo,... pa manjša plača zaradi bolniške odsotnosti, ko greš na preiskave,... pa veliko jih je, ki so morale kakšen postopek umetne oploditve same plačati (ker so čakalne vrste ubijalske,--:(( ) to pa stane cca. 400.000 SIT - pa ni nujno, da je uspešno,... :((

Kaj pa je to 15.000,.... NIČ, če te ustavi policaj lahko plačaš več,.........

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   nov test nosecnosti
19.2.2005 21:25:53   
Pia73
Aja pa še to, sem bila danes v Intersparu pa sem iskala ta test, me je res zanimala cena, pa sem celo kondome našla - kdo jih rabi :)- pa ga nisem našla, sem prej namreč zasledila reklamo,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   nov test nosecnosti
20.2.2005 14:55:28   
cuma
Ojla punce, dejte mi povedat...:ups:
jaz imam sicer komaj 27 let, pa mi gravitacija kar pošteno deluje na zize...sedaj pa :bravo: PUSH UP EFEKT in to 24 ur na dan brez modrca!
Se vam je kdaj zgodilo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?