5ra_28
|
IZVIRNO SPOROČILO: sazi vsak sušilni stroj ima različne programe - verjetno v kakšnih navodilih piše, kaj naj bi zmogel posamezni program na našem so programi: zelo suho, suho za v omaro, suho za likanje... vse mi super posuši in nič ni zmečkano. kar se pa kombinacije stroja tiče: kolikor mi je zannao, so tudi te precej izboljšali. Včasih je bilo tako, da je bila zmogljivost sušenja le polovica opranega (torej opranih 6 kg perila, posušenih pa potem samo 3 - torej si sušil 2x ali pa nisi pral polnega). Amapak kot rečeno, mislim, da zdaj delajo tudi take, ki zmorejo enako količino. Mi smo prej imeli kombiniran stroj, ampak sem v njem sušila samo občasno in stvari, ki sem ji res takoj potrebovala - zdaj v sušilcu pa sušim vse po vrsti. tako je. jaz imam tudi stopnje, zelo suho, suho za zložit. suho za mehko in lahko likanje (torej ne čisto čisto suho). Tako je pri mojem Electroluxu. Pa če dokaj hitro vzamem ven, mi ostane le redkokatera stvar za zlikat. Imam kombiniranega, torej pralno sušilni, Electrolux, z zmogljivostjo obojega 7 kg!, Torej pranje in sušenja 7kg. Pa še ni bilo narobe nič, itak se je tehnologija tudi ful zboljšala. Pa meni je fajn, ker perem in sušim vse na nočni tok. in Zvečer vklopim ali pa na zamik vklopa, pa potem avtomatsko sušilc zažene, tako da zjutraj ko se zbudim, je že suho, ne samo oprano. Če pa bi hotela delat na nočnem toku, pa bi imela ločenega, pa bi morala ponoči dat iz pralnega v sušilnega. To pa mi ni. Ponoči se spi. Ali pa bi morla potem zjutraj vklopit sušilca, ta pa požere več elektrike ko pralni.