|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nov ritem spanja zaradi vrtca
21.7.2006 9:18:28   
dana
Že tako dobro nam je šlo ko se je pazil privat - ob 6. smo šli od doma, potem je tam zasapal nazaj do 9., okrog 12. je šel spat za cca. 1,5 uro, potem pa ob 21. nočno spanje.

Zdaj ko je začel pa v vrtec se nam je pa spet vse porušilo, vstaja ob 5.30, v vrtcu ne zaspi, tam gre spat približno ob 11. in spi samo 1 urouser posted image , in ko je ura 6 popoldan je že tako zaspan user posted image in je potem tudi siten in jokavuser posted image . Sem ga dala že dva večera zaporedoma spat že ob 19.30.

Me zanima kdaj hodijo vaši otroci (ki hodijo v vrtec) zvečer spat in koliko časa spijo v vrtcu??

Saj mogoče se bo še navadiluser posted image , ker je komaj en teden v vrtcu.

dana
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nov ritem spanja zaradi vrtca
21.7.2006 9:28:31   
Anonimen
Moj je začel v vrtec hoditi pri dveh letih in pol. Takrat je zvečer hodil spat okrog 19. ure, v vrtcu pa je spal kakšno uro in pol.
Ob 19.30 je kar skrajni čas za posteljo pri toliko starem, se mi zdi. Počasi bo tudi v vrtcu začel več spati in bo bolje.

(odgovor članu dana)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
21.7.2006 9:53:41   
viv_
Moja je šla v vrtec pri 11 mesecih in takrat je spat redno hodila ob 19.00.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.7.2006 9:56:09   
anitaz
Naša bo šla septembra v vrtec, pa potem poročam kako bo, ampak že zdaj gre spat ob (najkasnej) pol sedmih user posted image  Kaj bo pa šele pol? Samo upam,da se ne bo to kej preveč "podaljšal" user posted image  

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.7.2006 10:54:34   
dana
Vidim da tudi drugi hodijo tako zgodaj spat, meni se je pač zdelo, da je to prekmaluuser posted image  . No pa saj tudi celo noč spi, mora bit že prav tako. Smo imeli vedno probleme s tem spanjem, ker ga nikakor nisva mogla spravt spat pred deseto in mi je tole zdaj 100% preobrat.  

No to pa tudi upam, da se bo v vrtcu počasi navadil, pa da bo potem kakšno uro in pol spal, da ne bo popoldan taka kriza.

lp dana

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.7.2006 11:02:57   
srki
V vrtec je šel z 11 meseci in moram reč, da nismo imeli kakšnih problemov s spanjem.

Vstajal je pa že ob 5.00 uriuser posted image , potem je v vrtcu včasih zaspal, včasih pa tudi ne. Po kosilu so šli spat in je spal kakšne 1,5 ure, včasih več, včasih manj.

V zimskem času je hodil zvečer spat po 19.00 uri.

Sedaj ga imam v drugem vrtcu in ni potrebno svtajati tako zgodaj (7.00), v vrtcu pa gre tudi po kosilu še spat, zvčer pa okoli 21.00 ure (ker je zunaj še dan in ga ne morem spravit noter).

Po mojem da se bo tudi tvoj otroček privadil na drug ritem dokaj hitro in brez problemov.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.7.2006 11:21:24   
Orada
Pozdravljena, boš videla, da se bo navadil. Sicer imamo pa mi problemčke v obratno smer.  Zjutraj se zbudi okrog sedme,  v vrtcu zaspi ob ca 12.30, spi kar dolgo, baje včasih tudi dve uri, zvečer pa user posted image  ga težko uspavam pred 21.30, pogosto zaspi šele ob 22. 30. Zjutraj mu sicer ni težko vstati, a čez vikend, ko le še malo poleži, potem še spusti popoldanski spanec, zvečer brez težav zaspi najkasneje do 21.  Star je tri leta, v vrtcu je od dopolnjenega 1. leta in ima že ves čas takšen ritem.  Včasih mi je kar hudo, ker vem, da je treba zjutraj vstati, on me pa še ob desetih zvečer gleda s čisto budnimi očki in res, res ne more zaspati. Sem poskusila v vrtcu, da bi ga zbujali, pa pravijo, da tako trdno spi. To pa čisto verjamem, če je le kaj po meni user posted image . Sicer bo pa počasi verjetno opustil popoldansko spanje, zase že vem, da kar kmalu nisem več mogla spati popoldne.

LP N.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.7.2006 15:42:06   
SaaS
Tudi naš je spremenil ritem, ko je šel v vrtec, in prej začel spat hodit. Važno je, da imate nek ritem, če ni tako kot prej, pa nič hudega.
Moj je spal v vrtcu urco in pol, včasih tudi več kot dve uri, doma je pa ob 19h ali 19.30 omagal. Zjutraj sva vstajala pa med 6. in 7.uro.
Zdaj je do septembra z mano doma (sem na porodniški) in spet vstajamo malo kasneje in tudi v posteljo nam težko rata pred 21.00. Popoldne spi kakšno urico in pol ali dve. Ko bo šel v vrtec, bo pa verjetno spet vse drugače.

(odgovor članu Orada)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.7.2006 16:36:41   
tažana
ha jest imam pa že zdej doma tak ritem kot v vrtcuuser posted image . v vrtec gre septembra. zvečer pa hodi spat od 7-8 enkratuser posted image

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?