|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nov mesec
15.9.2004 8:48:15   
billa
uffa..kakšno grdo popoldne je za mano:(
Na žalost je:hudicek: prišla in to na takšen način, da sem mislila, da me bo raztrgalo od bolečin.
Tako, da žal bo treba dat še ta mesec skozi in se potem pripravit na nov boj, čeprav se mi ta trenutek vse skupaj zdi brez smisla. Bojim se, da je z mano kaj narobe in bojim se ponovno upat in potem bit spet čisto na tleh.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   nov mesec
15.9.2004 8:53:51   
biba77
Oh, Billa, nic obupat!!! ;)

Saj zdaj pa je boljse, a ne? Pac keri mesec nanese, ko malo bolj boli, sploh, ce sploh noces, da pride (smotana :hudicek: M).
S tabo zagotovo ni nic narobe. Vedno pac ne uspe, ko si najbolj zelimo. Bo ze! GLAVO GOR!!

Vsem ostalim (in seveda tebi tudi) zelim se lep dan (tu pri nas kljub napovedi ni nic oblacno - soncek sije in polni baterije. :) ).
Pa cimvec :modri: , da se preselimo na kaki "visji" forum. Kaj pravite?

:miska:

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   nov mesec
15.9.2004 8:55:14   
anadejka
Billa ne sekiraj se,nov mesec novo upanje.Dej noooo mal se nasmej:)-,sej ne bo konec sveta.
Najbl je važno da imaš doma dragega ki te ima rad:love:.Ne razmišljaj toliko o :duda:,rajši si poišči nekaj kar te bo odvrnilo od teh misli,da boš s polno paro zasedena in sploh ne boš imela časa razmišljat.Boš videla enkrat čisto nepričakovano se bo zgodilo,sigurno9nebesa.Če pa ne ....sej si še mlada,medicina je razvita,sigurno ti bodo pomagali.Samo ne se toliko sekirat,bodi sproščena,uživaj vsak dan posebaj in poglej svet s svetlejše plati,boš videla da je lahko lepo(no ja tudi če danes pada dež);)
Lepe pozdravčke.....andrejka:rozica:

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   nov mesec
15.9.2004 8:58:10   
neža76
:bravo:Samo pozitivno razmišljajte!!:bravo:

Življenje je lepo.....

Neža76

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   nov mesec
15.9.2004 9:42:03   
simi-2
Ojla Billa !
Veš tudi mene je obiskala ta prekleta M:hudicek:, danes, dva dni prej me je pa matralo in bolelo za popiz...
Čez dva tri dni bo pa že bolje in bove pozitivno razmišlale in šle novim dogodivščinam na proti, saj veš hopa cupa:sloncek::sloncek::sloncek:.

Punce a ste vse letnik 76, če se ne motim ?

by by Simi

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   nov mesec
15.9.2004 9:44:54   
biba77
e, e ... jaz sem 77.

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   nov mesec
15.9.2004 9:52:18   
billa
Hvala punce, res ste zlate:love:

Pocartala sem se z belo kavo in zdaj je boljše:ups:.

Jaz sem pa 75letnik.

V petek grem za vikend z dragcem v gore, tako, da bova uživala.Upam samo, da nama vreme ne bo nagajalo.

Še enkrat hvala za lepe besede:rozica:.

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   nov mesec
15.9.2004 10:03:25   
tinkamiška
Eh, ta packa :hudicek:M!!

Kok je fajn, da m avsaka neki, da se s tistim mal pocrklja, kadar je treba, pa jo potem malo boljše.
Fino, da greš v gore, tam je tak fajn energija, ti napoln baterije in tako je vse lepoooo! Držim pesti, da bosta imela lpo vreme.

Billa, jst upam, da po packa hiter šla od tebe in bosta lahko spet fino:sloncek::sloncek::sloncek:!
Držim pesti, da bo tokrat rtalo!

Tinka

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   nov mesec
15.9.2004 10:26:57   
Urša76
So sorry, billa!
Ti nikar ne obupaj, saj pride tudi zate (in zame?) :modri: oziroma + na CB.

Veš kaj me tudi tolaži in mi daje moč za nov mesec in novo upnje?
Ker vem, da nisem sama v svoji bolečini...
In, ker punce, ki se jim ravno takšne zadeve dogajajo, točno vedo, kako se počutim.
Torej: NISI SAMA, ME SMO S TABO!!!

In jaz???
V fazi čakanja... ali M. pride ali ne?
Počutje? težko opisati...
CRKNILA BOM od živciranja in premlevanja in jokanja in...

Hvala Bogu, da imam vas in mojega Samčija...

Don´t give up, punce!!! Jaz ne bom!

Urša
T

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   nov mesec
15.9.2004 10:31:57   
biba77
Ursa,

pa ne jokat, no!! To nic ne pomaga. In zivciranje in premlevanje tudi ne. Ce ni pikice, glej naprej, ce pa je, pa se tudi ne more "dobro pocutit", ce ti jokas.

Saj ti tudi nisi sama in kmalu bo tudi tebi soncek posijal! Zdaj se lahko bolj intenzivno drug drugemu posvecata; pol pa se bo tako vse okoli :duda: sukalo.

:miska:

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   nov mesec
15.9.2004 11:18:02   
anadejka
BRAVO BIBA:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   nov mesec
15.9.2004 15:02:24   
puncica
Ja tako je treba ustrajat do konca in enkrat bo tudi CB pokazal dve črtice, potem pa bo šok, pa zaskrbljenost in nepopisna sreča:bravo:

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Kje živite?
Sandrin

samostojna hiša (49%)

večstanovanjska hiša (16%)

blok (30%)

dvojček (1%)

vrstna hiša (4%)

Število vseh glasov: 421

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!