Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nov hladilnik-zelo glasen 4.10.2010 21:36:39
|
|
|
|
sekunda
|
Danes ste šli po hladilnik in že ropota? Mislim, a vi ste ga kar vključili? Takoj, ko ste ga pripeljali? Po možnosti ležečega? Napaka - hladilnik naj bo postavljen v prostoru, kjer bo priključen, vsaj 12 ur, šele potem ga vključiš. Lahko tudi zato ropota.
|
|
|
|
RE: nov hladilnik-zelo glasen 4.10.2010 21:38:42
|
|
|
|
enea
|
IZVIRNO SPOROČILO: sekunda Danes ste šli po hladilnik in že ropota? Mislim, a vi ste ga kar vključili? Takoj, ko ste ga pripeljali? Po možnosti ležečega? Napaka - hladilnik naj bo postavljen v prostoru, kjer bo priključen, vsaj 12 ur, šele potem ga vključiš. Lahko tudi zato ropota.
|
|
|
|
RE: nov hladilnik-zelo glasen 4.10.2010 21:44:47
|
|
|
|
mala zirafa
|
Nam so rekli da ga po 4 urah lahko že prižgemo in smo ga.Naj bi imel 42 decibelov, nekaj takega imajo tudi drugi z istimi funkcijami.
|
|
|
|
RE: nov hladilnik-zelo glasen 4.10.2010 21:54:31
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala zirafa no frost Žal sem že od mnogih ljudi slišala, da so "no frost" hladilniki glasnejši od "navadnih". Če samo podatke o decibelih gledaš: "navaden" hladilnik ima max. 38 dB, te "no frost" pa 42 oz. nekateri celo 44, kar je velika razlika, sploh se to sliši ponoči.
|
|
|
|
RE: nov hladilnik-zelo glasen 4.10.2010 22:29:14
|
|
|
|
tintin
|
mi imamo tudi no frost (amapk LG firmo) in je kar glasen ja, pa ful se vklaplja...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.10.2010 23:25:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: nov hladilnik-zelo glasen 5.10.2010 6:51:39
|
|
|
|
s.
|
Pa v navodilih piše, da če ni ravno postavljen, potem lahko glasno ropota! Moj pa škriplje... to je zgleda no frost :)
|
|
|
|
RE: nov hladilnik-zelo glasen 5.10.2010 7:00:41
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: s. Pa v navodilih piše, da če ni ravno postavljen, potem lahko glasno ropota! Moj pa škriplje... to je zgleda no frost :) Ja, tudi moj nofrostič škriplje in vsake toliko nekaj poči. Popizdiš.
|
|
RE: nov hladilnik-zelo glasen 5.10.2010 12:10:47
|
|
|
|
mala maja
|
mi imamo gorenjevega no frost in no bakteries, pa dela tako potiho da ga sploh ne slišiš. Se enkrat na dan za ene 10-15 min malo bolj na glas vklopi, amapk to takrat kadar se ga velikokrat odpira. Trkam, da ne bo čez noč čudežno začel lajat tašča ima zanusijevega pa se ji kure oglašajo, dejansko res kokodaka in celo v navodilih piše da je hladilnik bolj glasen in da kokodaka
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......