|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nov ginekolog v domžalah?
12.10.2007 11:38:51   
dana
Ali je že kakšen nov g. namesto Šelih-Martinčeve, ki je vrnila koncesijo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nov ginekolog v domžalah?
12.10.2007 12:34:20   
ninčy
Ja, je. To je dr. Mili Lomšek, in sicer dela do novega leta samo ob torkih popoldan, ko tudi sprejema nove pacientke. Najprej pokliči k Šelihovi in naroči, naj do torka pošljejo kartoteko v ZD, potem pa greš tja in podpišeš izjavo med 15. in 19. uro.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.10.2007 19:55:16   
lindy
Pa čakaš kaki dve uri, če imaš srečo...user posted image

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.2.2008 8:48:30   
Nitka
Ker ste tole julija lani pisale... ali katera ve, če še vedno sprejema nove pacientke (od dr. Šelihove)? user posted image

Smeh je pol zdravja, veliko se smejmo z našimi otroci!
Trenerka fitnesa za pridobitev lepega zdravega telesa.

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.2.2008 9:41:37   
Sumiko
Jaz sem se šla prijavit k njej prejšnji teden, pa ni bilo težav, sestra je bila zelo prijazna. Sem ji pojasnila da sem bila pri dr. Šelihovi prej pa je takoj vedla zakaj gre. Če še nisi uredila prenosa kartoteke, pa to opravi preden greš do nje...

(odgovor članu Nitka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.2.2008 9:43:54   
Sumiko
Aja... pa še to - kakor sem spomnim napisa na vratih, dela cel teden, razen ob torkih se mi zdi. Jaz sem šla tja v ponedeljek, uradne ure je imela do 8ih zvečer.

(odgovor članu Sumiko)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?