Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nosecnost in dvigovanje otroka 24.9.2007 0:01:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem celo nosečnost dvigovala hčerko in jo tudi velikokrat nosila okrog, ne samo dvignila, da sem jo nekam prestavila, pa je bilo vse ok. Samo jaz nisem imela nobenih težav s krvavitvami nikoli v nosečnosti. Če bi jih imela, bi bila bolj previdna.
|
|
|
|
RE: nosecnost in dvigovanje otroka 24.9.2007 1:38:12
|
|
|
|
Magi*
|
eh, kolk so pametni, ko sami niso v taki situaciji. jaz ne bi smela nič dvigovat, še napenjat se ne bi smela, ker imam trebušne mišice razmaknjene... pa ne gre brez. pa je tamala stara skoraj 3 leta. ja, v idealnem svetu ne bi, tako pa nimam izbire.
|
|
RE: nosecnost in dvigovanje otroka 24.9.2007 7:17:09
|
|
|
|
baaaajsa
|
Živjo! jaz sem tudi v 30-tednski nosečnosti in imam tudi komaj dve letnega otroka pa ga tudi dvigujem in nosim ampak kaj naj pa do zj nism mela nobenih problemov.(upam da jih tudi ne bom imela). Naši predniki so v nosečnosti še ful garali po njivah pa nevem kaj pa nobenmu nič ni bilo...tako da ne vem,sj danes itak nič več ne smeš.... l.p.
|
|
|
|
RE: nosecnost in dvigovanje otroka 24.9.2007 7:20:03
|
|
|
|
Anonimen
|
dvighala celo nosečnost, pa je blo vse ok z mano in z otrokom.
|
|
|
|
RE: nosecnost in dvigovanje otroka 24.9.2007 7:58:49
|
|
|
|
Magi*
|
bajsa, no najbrž je kteri kej blo, sam je bilo to del življenja (predčasno rodit na njivi, pa mrtvorojeni otroci, pa povešene maternice...). dans pa mlade zdravnice in fizioterapevtke, po možnosti brez otrok, furajo neko znanstveno sceno in te skorajda za ušesa, ko priznaš, da moraš v gospodinjstvu / službi tudi kaj fizičnega naredit. v knjigah se sicer lepo bere, je pa v "real life-u" neizvedljivo.
|
|
RE: nosecnost in dvigovanje otroka 24.9.2007 8:32:49
|
|
|
|
Raho
|
Naš malček ima 17 kg pa ne gre drugače kot da ga tu in tam dvignem, čeprav imam predležečo posteljico in bi morala mirovati in nič težkega dvigovati. ja, če bi živela v pravljici, bi bilo izvedljivo. sedaj pa je malo bolj tako, ne? Ampak kot pravijo naši: Sve če to ovaj narod pozlatiti
|
|
|
|
RE: nosecnost in dvigovanje otroka 24.9.2007 10:13:15
|
|
|
|
Ninica
|
Jaz sem tudi dvigovala (nosila je nisem) hčerko pa ima 2,5 let. Od 30. tedna dalje sem imela zmehčan maternični vrat, pa mi je tudi G rekla, da naj nič težjega od 10 kil ne dvigujem, ker mi lahko grozi prezgodnji porod. Nič ni bilo od prezgodnjega poroda. Rodila sem še po roku.
|
|
RE: nosecnost in dvigovanje otroka 24.9.2007 12:01:51
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Jaz sem bila noseča z dvojčki in sem celo nosečnost delala vse int udi dvigovala 3 letno hčer. PA sem rodila zdrave otroke in tudi rodila nisem prekmalu zarad tega.(pač se dvojčki itak prej rodijo). ČE bi poslušala dohtarje, bi ne smela delati nič....ne kuhat, ne cunj obešat, ne dvigovat.. Je pa res, da sem imela 2zdravo" nosečnost...če pa nosečnost ne poteka po "reglcih", se pač moraš bolj pazit. To pa sama veš.
|
|
[Brisano sporočilo] 24.9.2007 12:39:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.9.2007 13:03:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......