|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosecnost in dojenje
8.7.2009 13:26:38   
silmarillion
moja mala princeska bo ravnokar stara 1 leto pa se se doji ko gre spat, zdaj pa sem ponovno zanosila in mi je sestra pri gin. ko sem se narocila na pregled rekla da moram takoj nehat dojit... ima katera podobne izkusnje

GAJA naGAJA
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nosecnost in dojenje
8.7.2009 13:29:01   
ledenaa
Ne ne rabiš nehat dojit!!

(odgovor članu silmarillion)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.7.2009 13:30:45   
Raho
Jaz sem dojila celo nosečnost in je bilo vse OK.

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.7.2009 13:31:43   
Anonimen
jst sem tud dojila celo nosečnost, pa še pol 1.5 m oba skup, pa je tud blo vse kul user posted image

(odgovor članu Raho)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
8.7.2009 14:58:19   
melanija
Ne nehaj dojit. Jaz sem zanosila ko je imel sin 7 mes, pa sva se dojila do 1 leta.

(odgovor članu silmarillion)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.7.2009 16:38:01   
SaaS
Jaz sem zanosila, ko je bil star 9 mesecev in sem ga dojila še tri mesece, 2x na dan in čisto na koncu le zvečer. Je bilo vse vredu. Ginekolog ni nič omenil, da naj ne bi bilo dobro..

(odgovor članu melanija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.7.2009 16:59:19   
silmarillion
hvala vsem, na pregledu se bom se z gin. pogovorila do takrat bom pa dojila, ker drugace se bo moji miski zmesal user posted image

GAJA naGAJA

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.7.2009 17:01:14   
zmajaz
Jaz sem zanosila, ko je bila ta prva stara 7 mesecev in sem jo dojila do 10 meseca, potem se je pa sama odstavila - verjetno se je okus mleka spremenil, ko sem prišla v 2. trimesečje nosečnosti, in ji ni več pasal. Je pa tudi meni sestra pri G rekla, da bom morala počasi nehati dojiti, kao zato, ker bom drugače preveč slabokrvna. Samo jaz se na to nisem ozirala - če bi se tamala še želela dojiti, bi jo še dojila vsaj do 1 leta.

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.7.2009 22:26:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

jst sem tud dojila celo nosečnost, pa še pol 1.5 m oba skup, pa je tud blo vse kul user posted image

ulla80, to mi je pa res zanimivo,...user posted image
ali si potem imela mlezivo ali ne?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
8.7.2009 22:33:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

ulla80, to mi je pa res zanimivo,...user posted image
ali si potem imela mlezivo ali ne?

ja itak, sej mleko se za prihajajočega otroka prilagodi, briga organizem za prejšnje mladičeuser posted image u bistvu zadnje dva, tri mesece je blo bolj to mlezivo sploh ne mleko več, ampak naša pupa se ni dala motituser posted image sem računala, da se bo sama odstavla, ker jo pač motila sprememba, sam se mi računica ni izšla...pol k je bil pa naval mleka, se je pa več dojila k tamal, tolk je not padla user posted image user posted image sam nisem nič komplicirala, pol je pa sama solidarno prepustila bratecu zizo, ker bogi nima nič drugega, ona ma pa kruha pa krompirčka, meska in čokoladouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
8.7.2009 22:44:47   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

Ulla, dobra si!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?