|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosecnost_in_prejemki
1.5.2006 10:32:15   
sasagrilc
Pozdravljeni vsi na forumu! Lani sem diplomirala in septembra 2005 sem nastopila delovno mesto pripravnice v soli. To mesto se mi iztece s 30.junijem 2006, torej imam delovne dobe 10 mesecev. Julija in avgusta me zagotovo nihce ne bo zaposlil oz. podaljsanje delovnega mesta ni mogoce (ministrstvo in obcina nista dala sredstev, zato me ne morejo placati). Konec decembra pa bom rodila. Predvidevam, da me septembra s trebuhom nihce ne bo vzel v sluzbo (To delovno mesto, katerega opravljam, bo zasedeno). Zanima me, kako je z druzinskimi prejemki? Naj povem, da s partnerjem ziviva v svojem stanovanju, proc od starsev.Ali ima visina druzinskih prejemkov kaj opraviti s stopnjo izobrazbe ali ne (trenutno se pripravljam na strokovni izpit)?LP in iskrena hvala za vsakrsen nasvet, besedo.Sasa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nosecnost_in_prejemki
3.5.2006 9:54:19   
Anonimen
Če imata s partnerjem prijavljeno isto bivališče in če sta se označila kot izvenzakonska partnerja, potem je pri višini vseh prejemkov s CSD pomembna tudi višina njegove netto plače. Če je višja od dobrih 90.000 SIT, potem s CSD ne boš dobila nič ne zase ne za otroka, ko bo rojen. Pripada ti (kot brezposelni v času poroda) edino starševski dodatek, ki znaša dobrih 40.000 SIT in ni odvisen od izobrazbe, kasneje pa še otroški dodatek za otroka, katerega višina je odvisna od tvojih in partnerjevih dohodkov.

(odgovor članu sasagrilc)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?