Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
nosečnost mineva prehitro... 30.3.2005 7:57:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, bolj kot ugotavljam, da se neustavljivo bliža porodniška in porod, bolj me pri srcu stiska, da nosečnost mine prehitro. Ali ve čutite podobno? Ženska se komaj utegne privaditi na to misel, da bo mama, nato se spopade z vsemi spremembami, ki jih prinse nosečnost, ves čas se veseli in žari od ponosa in pričakovanja, potem pa je tako hitro mimo teh devet mesecev... Ne vem, no, na začetku so mi "izkušene" mamice razlagale, kako se mi bo vleklo, sploh proti koncu, ampak pri meni definitivno ni tako. Zdi se mi, da bi kar podaljšala to obdobje za par mesecev, če bi se le dalo :)
|
|
|
|
nosečnost mineva prehitro... 30.3.2005 8:01:31
|
|
|
|
urši77
|
Tudi meni je kar švignilo-komaj sem izvedela da sem noseča,pa tisti prvi tedni a bo, al ne bo zdaj smo pa že v 20t-sicer še kar nekaj ted. do konca, a se mi vseeno zdi da čas beži:( LP
|
|
|
|
nosečnost mineva prehitro... 30.3.2005 8:02:04
|
|
|
|
špelin@
|
Te čisto razumem. Tudi sama zadnje dni razmišljam podobno ;) Mogoče se nama bo bolj vleklo zadnje tedne :)- Pri prvi piki se mi je nosečnost mnogo bolj vlekla kot zdaj. Čeprav po drugi strani komaj čakam, da dobim mojo deklico živo in zdravo v naročje! Po pretekli žalostni izkušnji pač ne bom mirna, dokler ne zaslišim njenega dretja ;) Do takrat pa uživajmo z našimi trebušnimi podnajemniki, kajne? :bravo: :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
nosečnost mineva prehitro... 30.3.2005 8:05:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, špelin@, te čisto razumem. Saj tudi jaz se neskončno veselim, da bom končno spoznala svoje dete (za katerega še niti ne vem, ali je punčka ali fantek :)), ampak vseeno bi bilo fajn še malo podaljšat te nosečniške občutke :) Morda pa se res tisti čisto tazadnji tedni bolj vlečejo.
|
|
|
|
nosečnost mineva prehitro... 30.3.2005 8:12:58
|
|
|
|
pi
|
Naly še prezgodaj je da bi lahko povedala da se ti nosečnost ne bo vlekla. Najhujša sta zadnja dva tedna. Občutek imaš da trajata dlje kot vsi ostali meseci skupaj, razen če boš ena izmed tistih srečnic, ki rodijo malo pred rokom.
|
|
|
|
nosečnost mineva prehitro... 30.3.2005 9:33:46
|
|
|
|
puncica
|
Tudi jaz mislim da prehitro razmišljaš o tem kako se ti bo vleklo. Saj si šele v 28 tednu:)- Počakaj do 35 tedna, potem pa boš res že komi čakala da pride nekdo ven:bravo::bravo: Je pa res da do takrat pa gre vse tako hitro.
|
|
|
|
nosečnost mineva prehitro... 30.3.2005 9:45:57
|
|
|
|
muriel
|
ej, jaz sem na začetku in čutim ravno obratno; enkrat za spremembo si želim, da bi čas še bolj bežal in bi končno dosegla vsaj tisti 12T, ko je nevarnost SS mimo in lahko vsem povem in mi bo videti trebuh!!!!!!!!!!!!!! potem pa si bom želela, da se upočasni in da vsa trebušasta uživam.
|
|
|
|
nosečnost mineva prehitro... 30.3.2005 10:01:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, muriel, poznam te občutke. Sama sem na začetku imela težave, bila tudi v bolnišnici, ampak ko se pa te zadeve umirijo in začneš uživati, je pa res čisto drugače :) Saj boš kmalu videla :)
|
|
|
|
nosečnost mineva prehitro... 30.3.2005 10:15:45
|
|
|
|
pravljica
|
men že gre kar na živce, ko mi vsak reče "komaj čakaš da mine", "saj boš kmalu rešena"...ipd...men je pa tako lepo 9nebesa...naj se le vleče!
|
|
|
|
nosečnost mineva prehitro... 30.3.2005 10:51:43
|
|
|
|
mammy26
|
ja tudi meni mineva prehitro, in skoraj ne morem verjeti da sem že polnih 31t noseča, pa čeprav se mi zdi, da sem šele komaj izvedela. Ja prehitro mineva čas sedaj, in glede nato, da vem da je to moja zadnja nosečnost, saj imamo že dva nagajivčka doma, si včasih želim da bi še kar malo trajala in trajala. Lp
|
|
|
|
nosečnost mineva prehitro... 30.3.2005 10:53:35
|
|
|
|
ZARA
|
...men je slo prvih 8 mesecev zeloooo hitro,pol se mi je pa cas ustavil...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.3.2005 10:59:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
nosečnost mineva prehitro... 30.3.2005 11:12:35
|
|
|
|
SU
|
Tudi meni se je zdelo, da sva komaj komaj povedala folku, da bova starša... Zdaj....zdaj pa se mi na trenutke vleče kot klobasa!!:)- Malo pred PDP se resnično čas ustavi! LP, Saša
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......