|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosečnost kljub pregradi
5.9.2011 12:21:38   
Anonimen
Zanima me, če je tu katera, ki je zanosila, kljub temu, da je imela postavljeno diagnozo pregrada v maternici. Kako se je končalo, so bili kakšni problemi?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nosečnost kljub pregradi
5.9.2011 12:38:49   
Anonimen
Moja sestra je kljub pregradi  2x zanosila in rodila  zdrava fanta.
Jaz sem pa jo odstranila, ker sem imela 1x splav. Baje je odvisno od velikosti pregrade in kam se plod naseli.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
5.9.2011 20:01:28   
olana
Sama sem imela pregrado, ki mi je krasno zagrenila življenje. Zanosila sem izvenmaternično, komaj so me rešili. Izvenmaternična nosečnost pa je za seboj potegnila ogromno stvari zaradi katerih nisem mogla 6 let zanosit. Zdravila sem se zaradi neplodnosti. Nešteto posegov, ugotavljanj kaj je narobe, kaj je še treba poštimat, zaradi posledic le te. Tako, da moje mnenje glede pregrade je, da jo je potrebno čimprej odstranit, ne glede na to kako "mala" in nič moteča je. Pa tako kot je predhodnica povedala, odvisno kje se pregrada nahaja in koliko prostora je za razvoj ploda.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.9.2011 20:49:36   
stanč
zanosila sem vendar malo težje 2.7.2011 rodila zdravega in težkega fantka in upam da nam bo kasneje uspelo še enkrat. res pa je da smo se dogovarjali za odstranitev pregrade vendar do tega ni prišlo sem prej zanosila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.9.2011 17:05:19   
Anonimen
Jaz sem dvakrat zanosila in kljub pregradi rodila zdrava in donošena otroka (3250g in 3620g). Je pa pregrada velika kar 2 cm.

(odgovor članu stanč)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?