Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nosečnost kljub pregradi 5.9.2011 12:38:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Moja sestra je kljub pregradi 2x zanosila in rodila zdrava fanta. Jaz sem pa jo odstranila, ker sem imela 1x splav. Baje je odvisno od velikosti pregrade in kam se plod naseli.
|
|
|
|
RE: nosečnost kljub pregradi 5.9.2011 20:01:28
|
|
|
|
olana
|
Sama sem imela pregrado, ki mi je krasno zagrenila življenje. Zanosila sem izvenmaternično, komaj so me rešili. Izvenmaternična nosečnost pa je za seboj potegnila ogromno stvari zaradi katerih nisem mogla 6 let zanosit. Zdravila sem se zaradi neplodnosti. Nešteto posegov, ugotavljanj kaj je narobe, kaj je še treba poštimat, zaradi posledic le te. Tako, da moje mnenje glede pregrade je, da jo je potrebno čimprej odstranit, ne glede na to kako "mala" in nič moteča je. Pa tako kot je predhodnica povedala, odvisno kje se pregrada nahaja in koliko prostora je za razvoj ploda.
|
|
|
|
RE: nosečnost kljub pregradi 5.9.2011 20:49:36
|
|
|
|
stanč
|
zanosila sem vendar malo težje 2.7.2011 rodila zdravega in težkega fantka in upam da nam bo kasneje uspelo še enkrat. res pa je da smo se dogovarjali za odstranitev pregrade vendar do tega ni prišlo sem prej zanosila.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?