Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vprašanje 5.11.2008 0:55:28
|
|
|
|
pikovit
|
Seveda da se to dogaja.Izkušenj lastnih pač nimam,ker še nikoli nisem bila noseča,poznam pa veliko punc.Tudi tu na forumu jih najdeš.Upam,da se ti bo kakšna oglasila in ti pomagala.Drugače pa tole ni nič čudnega
|
|
|
|
RE: vprašanje 5.11.2008 9:52:52
|
|
|
|
Rakica_80
|
Moja sestrična je imela normalno pa je bila že noseča, šele naslednji mesec je imela samo dva dni, isto je imela tudi od brata punca,tako da se nimaš kaj sekirat
|
|
|
|
RE: vprašanje 5.11.2008 11:10:54
|
|
|
|
Anonimen
|
se strinjam s prejšnjim odgovorom. rekla bi samo to, da v bistvu, če ženska krvavi, čeprav je noseča, to ni ta prava , ampak samo pač vmesna krvavitev. zato tudi veliko število ženske ne ve, da so noseče, ker pač mislijo, da če so dobile , potem niso. sploh je ženska lahko v dvomu, ali je ali ne, če pride ta krvavitev malo bolj zgodaj kot je predvideno. takrat je fajn, da se nardi test, ker je to lahko vgnezditvena krvavitev. tako da če rahlo krvaviš na začetku nosečnosti, potem to ni nič hujšega. telo se pač privaja na novo stanje in to je to.
|
|
|
|
RE: vprašanje 5.11.2008 20:45:13
|
|
|
|
strumf
|
jaz sem imela danes mal hecen krvavi izcedek. vendar je od M minilo šele 5 dni, ciklus pa sem imela zadnji dolg kar 42 dni. tak da nimam pojma, ka je to danes z mano
|
|
|
| Stran: [1] |
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?