|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosečnost kljub "menstruaciji"?
4.11.2008 20:45:50   
Anonimen
Je mogoče ktera krvavela na začetku nosečnosti oziroma je za to krvavitev bila prepričana, da ima menstruacija, bila pa je vseeno user posted image ? Z izkušnjami na dan, plis.

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 5.11.2008 11:47:12 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vprašanje
5.11.2008 0:55:28   
pikovit
Seveda da se to dogaja.Izkušenj lastnih pač nimam,ker še nikoli nisem bila noseča,poznam pa veliko punc.Tudi tu na forumu jih najdeš.Upam,da se ti bo kakšna oglasila in ti pomagala.Drugače pa tole ni nič čudnegauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.11.2008 9:52:52   
Rakica_80
Moja sestrična je imela normalno user posted image  pa je bila že noseča, šele naslednji mesec je imela samo dva dni, isto je imela tudi od brata punca,tako da se nimaš kaj sekiratuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.11.2008 11:10:54   
Anonimen
se strinjam s prejšnjim odgovorom.

rekla bi samo to, da v bistvu, če ženska krvavi, čeprav je noseča,  to ni ta prava user posted image , ampak samo pač vmesna krvavitev. zato tudi veliko število ženske ne ve, da so noseče, ker pač mislijo, da če so dobile user posted image , potem niso. sploh je ženska lahko v dvomu, ali je user posted image  ali ne, če pride ta krvavitev malo bolj zgodaj kot je predvideno. takrat je fajn, da se nardi test, ker je to lahko vgnezditvena krvavitev.

tako da če rahlo krvaviš na začetku nosečnosti, potem to ni nič hujšega. telo se pač privaja na novo stanje in to je to.

(odgovor članu Rakica_80)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
5.11.2008 20:45:13   
strumf
jaz sem imela danes mal hecen krvavi izcedek. vendar je od M minilo šele 5 dni, ciklus pa sem imela zadnji dolg kar 42 dni. tak da nimam pojma, ka je to danes z mano user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: nosečnost kljub "menstruaciji"?
6.11.2008 14:36:51   
bybyka_1987
pozdravljena jaz sem imela pri prvi hceri prva 2 meseca nosecnosti redno menstruacijo in to po 2 tedna skup kar mocna krvavitev bla sem pa 10tednov noseca ko sem zvedla da sem tako da je mozno 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?