|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosečnost in zobozdravnik
21.10.2005 9:56:35   
Anonimen
Načrtujemo novega člana (ravno ta teden imam ovulacijo) in imam en velik problem.Včeraj se mi je namreč zlomil zob (štirka) pa me zanima če katera ve ali pa ima podobne izkušnje kaj mi med nosečnostjo lahko dela zobozdravnik(injekcije, zdravila, ostala protetika)
lp
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nosečnost in zobozdravnik
21.10.2005 10:05:50   
Anonimen
Glede na to, da še nisi noseča (ali pa če bi bila), pojdi čimprej k zobozdravniku, da ti popravi kar je za popravit. Pa tudi mes nosečnostjo lahko dobiš injekcijo, ni panike. Samo naj tole načrtovanje ne bo izgovor za ne iti k zobarju.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
21.10.2005 10:06:58   
pika_b
Ola,

jaz sem imela tudi težave z zobmi, vendar pred četrtim mesecem nosečnosti ti zobozdravnik ne sme nič delati. Tako mi je rekel zobozdravnik. Jaz sicer nisem imela nekih zdravil, ampak baje takšni posegi v nosečnosti niso priporočljivi! Saj veš med mosečnostjo bi naj jemal samo lekadol, če je že sila, no pa tista zdravila, ki ti ji predpiše v nosečnosti ginekolog. Ampak seveda, če se le da, ti jih ne dajo!

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.10.2005 12:55:30   
Reja
To sem tudi jaz že spraševala naokoli.

Načeloma svetujejo zobozdravniki, da si zobke poštimaj čim prej, da bo čim manj boleče. Če se le da, pred nosečnostjo. Če pa je to med nosečnostjo, pa je treba zobarja vedno opozoriti na to, da si noseča. Da slučajno ne bi dal kakšne substance, ki bi škodila user posted image .

Pozdravček!

(odgovor članu pika_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.10.2005 14:35:26   
Leni72
Jaz sem si zobe štimala tudi med nosečnostjo. Menda pomembno da so mamini zobje zdravi. Mi pa res ni delala prve mesece, ker mi je blo tak slabo ko sem ležala na hrbtu (al pa sedela, al pa ... vse razen ležala na boku), da tak ne bi zdržala na stolu. Ti kr pohiti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.10.2005 17:18:28   
lana38
Kja pa če ti samo plombira zob, a je tudi to lahko nevarno v začetku nosečnosti? Recimo, da še ne veš, da siuser posted image , pa ti plombira zob, kako to vpliva?
Hvala!

lana38

(odgovor članu Leni72)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......