Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nosečnost in zobozdravnik 21.10.2005 10:05:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Glede na to, da še nisi noseča (ali pa če bi bila), pojdi čimprej k zobozdravniku, da ti popravi kar je za popravit. Pa tudi mes nosečnostjo lahko dobiš injekcijo, ni panike. Samo naj tole načrtovanje ne bo izgovor za ne iti k zobarju.
|
|
|
|
RE: nosečnost in zobozdravnik 21.10.2005 10:06:58
|
|
|
|
pika_b
|
Ola, jaz sem imela tudi težave z zobmi, vendar pred četrtim mesecem nosečnosti ti zobozdravnik ne sme nič delati. Tako mi je rekel zobozdravnik. Jaz sicer nisem imela nekih zdravil, ampak baje takšni posegi v nosečnosti niso priporočljivi! Saj veš med mosečnostjo bi naj jemal samo lekadol, če je že sila, no pa tista zdravila, ki ti ji predpiše v nosečnosti ginekolog. Ampak seveda, če se le da, ti jih ne dajo! lp
|
|
|
|
RE: nosečnost in zobozdravnik 21.10.2005 12:55:30
|
|
|
|
Reja
|
To sem tudi jaz že spraševala naokoli. Načeloma svetujejo zobozdravniki, da si zobke poštimaj čim prej, da bo čim manj boleče. Če se le da, pred nosečnostjo. Če pa je to med nosečnostjo, pa je treba zobarja vedno opozoriti na to, da si noseča. Da slučajno ne bi dal kakšne substance, ki bi škodila . Pozdravček!
|
|
|
|
RE: nosečnost in zobozdravnik 21.10.2005 14:35:26
|
|
|
|
Leni72
|
Jaz sem si zobe štimala tudi med nosečnostjo. Menda pomembno da so mamini zobje zdravi. Mi pa res ni delala prve mesece, ker mi je blo tak slabo ko sem ležala na hrbtu (al pa sedela, al pa ... vse razen ležala na boku), da tak ne bi zdržala na stolu. Ti kr pohiti
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......