Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nosečnost in vodene koze ( norice) 14.5.2010 13:02:48
|
|
|
|
Adelina
|
Jaz sem jih imela pri porodu. En dan prej so se pojavle, ponoči pa sem šla rodit, v bistvu se mi jih je največ naredilo med porodom. Bilo jih je res ogromno, s tem, da jaz prej nisem jemala nobenih tablet (šele v porodnišnici so mi po posvetu z infekcijsko začeli dajat zdravilo preko infuzije). Hčerka je takoj po rojstvu dobila nekaj kao proti noricam, a jih je čez dobra dva tedna vseeno dobila, zato so naju sprejeli na infekcijsko za 10 dni (bolj zaradi preventive, ker še ni bila stara 1 mesec). Sicer jih ima tvoja prijateljca malo prej kot jaz. Če se prav spomnim, je najbolj neugoden čas za dobiti jih okrog 10 dni pred porodom ali 3 dni po njem (nisem čist sigurna, malce poišči po internetu-sem že mal pozabila), tako da mislim, da če bo rodila približno ob roku, ni neke panike. Je pa hudo neprijetno ja.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?