|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosečnost in vodene koze
6.6.2005 12:04:23   
Anonimen
Danes je moja svakinja priška v stik z deklico katera je imela vodene koze. Sama jih še ni prebolela in je sedaj v 16t.Vem da je do 20t nevarno, ampak kako hitro se lahko okužiš.
A je imela katera podoben problem?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   nosečnost in vodene koze
6.6.2005 12:12:38   
NINA78
Tudi jaz vodenih koz še nisem prebolela (sedaj je minil moj 22. TN). Sicer ne vem kako hitro se okužiš, ampak jaz sem bila pred nosečnostjo v stalnem stiku z moževo nečakinjo, pa jih nisem dobila. Res ne vem od česa je to odvisno. Morda od imunskega sistema osebe. Meni je pa sicer mora G rekla (enkrat v 10. TN), da je nevarno samo ob času rojstva otroka, sicer da se vodene koze normalno preboli in jih preboli tudi otrok. Ne vem pa za sigurno. Pozdravček in upam, da jih ne dobimo. :) Nina.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   nosečnost in vodene koze
6.6.2005 12:46:06   
lutkica
Živjo Saška1 in vse ostale prjatlce!

Vodene koze sem dobila točno teden dni pred PDP. Si lahko predstavljaš kaj sem takrat doživljala :((. Letala sem od zdravnikov do zdravnikov, nihče mi ni mogel točno potrditi, da bo z otrokom vse v redu. Če bi rodila v času okužbe, bi otrok moral dobiti injekcijo imunoglobina, in na srečo je moja princeska počakala in na svet prijokala več kot teden po okužbi, ko sem vodene koze že prebolela (hvala bogu).
Vseeno so bili v strahu, da se je okužila tudi Teja kar pomeni, da bo kot novorojenček dobila vodene koze. Prepričevali so me, da jih bo vsekakor dobila, a sem sama verjela, da če se je okužila se je že v trebuščku in ne ko se je rodila, ker sem jaz bila takrat že mimo okužbe. Delali so takšno paniko, da sem bila čisto na dnu. Zaradi tega sva bile po porodu namesto v porodnišnici, na infekcijskem oddelku.
Danes je stara nekaj dni več kot mesec in ni dobila vodenih koz, je popolnoma zdrava in prelepa deklica 9nebesa.
Nikdar ne zganjat panike, verjeti je treba, da bo vse vredu in tudi gospode doktorje ni treba vedno poslušati.

Lep pozdrav!
L in Teja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   nosečnost in vodene koze
6.6.2005 13:25:50   
Anonimen
Tebe zdaj najbrž zanima, koliko je inkubacijska doba.
Grem gledat, če kje kaj piše.
Ja, piše, povprečno od 12 do 17 dni. Več o tem:
http://med.over.net/za_bolnike/bolezni_clanki/norice_clanek_1.htm

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   nosečnost in vodene koze
7.6.2005 17:13:51   
ameli
Saška 1, obrni se na Dadico, ona je imela težave zaradi vodenih koz.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?