|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosečnost in posteljne aktivnosti
14.12.2007 12:50:14   
Anonimen
ojla, punce!

mene pa zanima, vem , da je to sicer bolj zasebno vprašanje, pa me vseeno zanima...
jaz sem zdaj v 2/2 2. meseca nosečnosti. G mi je rekel, da user posted image  lahko normalno, ampak z mojim nekak nisva al pa ne morva bit sproščena, in user posted image  je definitivno "slabši" kot prej, saj se bojiva, da bo to povzročilo kak ss ali kake posledice pri otroku...
vaše mnenje? vaši občutki? isti strah? isti problemi? hvala!!! user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nosečnost in posteljne aktivnosti
14.12.2007 12:52:26   
Taula
Škoditi mu ne more.user posted image   Je pa to stvar vsakega para posebej..eni celo user posted image  nič ne, eni vsak dan če le morejo. Kot vama paše in se odločlita.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
14.12.2007 12:52:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
14.12.2007 12:53:24   
Anonimen
aja, pa še me zanima,  do kterga mesca ste ve user posted image ? lahk celo nosečnost, če se fajn počutim?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
14.12.2007 12:58:24   
Taula
Dokler vama paše in če G ne prepove.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.12.2007 13:04:35   
NELY00
Nama je ginekologinja že na začetku zaradi krvavitev rekla da naj se posteljnih aktivnosti izogibava.Ko so krvavitve ponehale je rekla da lahko vendar, da morava biti pazljiva kakouser posted image .Vse skupaj naju je napsihiralo in sva se skoraj v celoti temu odpovedala.Še dobro da me že kmalu čaka porod.Druče pa mislim da če je vse vredu se lahko te stvari lotita normalno.LP

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.12.2007 13:58:41   
rokapi
Jaz sem imela hiperstimulacijo, me je v začetku nekaj tednov bolel cel trebuh, tako, da ni šlo. Potem sem imela krvavitve (grozeči splav - dvojčki) in je ginekolog prepovedal. Tako je še zdaj :-(
Je pa tudi res, da si po vsem tem z  možem tudi ne upava, da ne bi res kaj povzročila. Odvisno od vsake posameznice, kako se počuti, če ima težave ali če je vse O.K.

(odgovor članu NELY00)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.12.2007 14:08:18   
Anonimen
Mene pa tako razganjajo hormoni, da bi umrla brez seksa!

Odvisno od posamezne nosečke...nekaterim paše ko strela nekaterim pač ne.

Ne obremenjuj se, dokler ni komplikacij v nosečnosti lahko vse počneta kot do sedaj, ko te pa zaboli ali ti je neprijetno pa poskusita bolj nežno user posted image

(odgovor članu rokapi)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
14.12.2007 14:28:47   
Mbee
midva že od samega začetka normalno edin zdej proti koncu so položaji drugačni in mal bolj si okoren drugače pa uživava tko kot prej. Mislim d če nimaš nobenih zdravstvenih problemov je to naravna zadeva in d nima kej škodit

Dve sončici v mojem življenju....zdaj pa upam d bo sonček ;)

(odgovor članu NELY00)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.12.2007 17:11:32   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Dokler vama paše in če G ne prepove.

točno tko! user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.12.2007 17:59:01   
Anonimen
Jaz zaenkrat (22 teden) še ne opažam nobene razlike. Je pa res, da zaradi kančka strahu (čeprav se baje otroku resnično ne more nič zgoditi) prakticirava večinoma analni seks.

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
14.12.2007 18:33:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

.... prakticirava večinoma analni seks.

Kaj pa hemeroidi? Jih s tem ne prikličeš še prej ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
14.12.2007 21:00:24   
Naja30
Če je vama ok, ni narobe. Če pa nista sproščena, je pa itak brezveze. Otroku pa nič ne more bit. Razen če bi imela rizično nosečnost.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.12.2007 11:14:09   
anny1
Anonimna,jaz v prvi nosečnosti nisem smelauser posted image -rizična-grozeč ss, ampak sam do 37t pol so mi pa rekli naj bom pa aktivnauser posted image -prej strogo mirovanje pol pa aktivnostuser posted image .To nosečnos pa sva z mojim normalno user posted image ko je blo vse ok, ko so se pa enkrat začeli problemi pa sva prenehala user posted image .Sedaj sem v 35t.Če ti ne bodo nič rekli lahko brez problema, jaz jih veliko poznam, ki so do konca nosečnosti bile aktivne v postelji pa ni bilo ničuser posted image .LP in srečno

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 14
15.12.2007 12:47:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Kaj pa hemeroidi? Jih s tem ne prikličeš še prej ?

Jaz s tem še nikoli v življenju nisem imela težav in že na splošno mi je mogoče kar bolj všeč analni seks, tako da sva ga, ko ni bilo nosečnosti, prakticirala vsaj 50/50 če ne celo 60/40. Zdaj sem pa pri analnem pač bolj sproščena, zato večinoma ubereva to pot.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
15.12.2007 13:21:20   
TinKiCa1
Pri meni je pa to tko,..ne da mi ne paše..ampak kr ni to to! :) ne vem,..počutm se res k ena žoga k nch ne more:) sicer men osebno, pa res ne paše tko k ponavad! Nimam tega občutka, da bi mi kej manjkal..men že objem velik pomen pa lep lupček. Ima pa tudi moj malo čudni občutek, k maq filing, k da user posted image to ne paše :)

naša najlepša punčka Eva (12.03.2008)
in njen najlepši in najboljši ati :***

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
16.12.2007 11:19:57   
Anonimen
kaj pa spolni vrhunec? user posted image  ja, vem da se sliši smešno, sam men ko pride me pol kar trebuh spodaj boli. mislite, da tisti krči nič ne škodujejo otroku?user posted image

(odgovor članu TinKiCa1)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   [Brisano sporočilo]
16.12.2007 12:00:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
16.12.2007 12:11:57   
mateyka
men je moja babica rekla, da se maternični krči pojavijo že zelo zgodaj in da se počasi jačajo do poroda. da pa krči pri orgazmu ne vplivajo na te zgoraj omenjene (niso isti), če maš normalno nosečnost. bolj je to al ti paše, a te preveč moti.. itd user posted image
kakor skoraj vse na telesu tudi nožnična stena spremeni svojo strukturo v nosečnosti in v določenih primerih je tako občutljiva, da lahko krvaviš po spolnem odnosu. če krvaviš, takrat pač ne moreš tega prakticirat. ampak to že spada rahlo pod rizično nosečnost imo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 19
17.12.2007 7:36:46   
TinKiCa1
Midva pa zdele neki časa nisva.in svaa se včeri mal igrala in sva ugotovila, da se je vse skupi zlo zožal! Ne vem..ubistvu ne gre notr :) a je to  še kkšna občutila? kot da bi bla neka kost umes in ne gre!lp ;)

naša najlepša punčka Eva (12.03.2008)
in njen najlepši in najboljši ati :***

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
19.12.2007 14:20:17   
_annela_
jaz in moj sva od zacetka do koncauser posted image ceprav seveda je odvisno od tvojega počutja,meni je blo se bolj slajse z dragim se posebaj 7.8.9 mesecuser posted image

(odgovor članu TinKiCa1)
Neposredna povezava do sporočila: 21
19.12.2007 18:44:21   
petea
redno skozi celo 1. user posted image

mi tudi sedaj med 2. user posted image ful paše; moj dragi se pa tudi ne pritožuje user posted image

user posted image  sprošča, tako da če se jaz dobro počutim dobro ,to zagotovo paše mojemu user posted image

je pa pri večjem trebuhu treba bit bolj iznajdljiv, user posted image  pa je tako ali tako ćisto zašćiten v maternici

(odgovor članu _annela_)
Neposredna povezava do sporočila: 22
6.1.2008 17:12:20   
Anonimen
Še ena zaskrbljena in prestrašena ... Sem v začetku 6. tednain upam, da me dvomi in strahovi čim hitreje zapustijo.

No pa da povem svoj problem, ki mi danes celi dan roji poglavi. Ja tudi mene boli spodnji del trebuha po orgazmu in sem prebrala, da to ni nič narobe. Samo danes se je meni pojavil en tak bledo rujav izcedek, pač takoj po sexu in še malo kasneje (opazila na hlačkah). Ful me je strah, da ne bo kaj narobe. G imam pa v torek.

(odgovor članu petea)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
6.1.2008 17:19:30   
Taula
Samo danes se je meni pojavil en tak bledo rujav izcedek, pač takoj po sexu in še malo kasneje (opazila na hlačkah). F

Če se pojavi po seksu ti je počila kaka žilica, ker je spodaj vse bolj prekrvavljeno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
6.1.2008 17:24:53   
Anonimen
Hvala Taula, to pomeni, da brez panike. Joj, tok sem prestrašena za vsako stvar, da grem sama sebi na živce (ponavad nisem nikol, zdej v nosečnosti pa obup). 

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?