|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosečnost in epilepsija
2.9.2005 14:25:35   
Elžbet
Zdravo

Zanima me, če ima katera izmed bodočih ali že obstoječih nosečk epilspsijo , katera zdravila jemlje, kako poteka nosečnost ...

thx in čestitke vsem novopečenim nosečkam
Neposredna povezava do sporočila: 1
   nosečnost in epilepsija
2.9.2005 14:55:10   
janapan
lp
Moja sestra, ki je sicer že rodila, ima epilepsijo.
med nosečnostjo ji je zdravnik močno zmanjšal dozo zdravil, takrat je jemala diprozin in še ene druge...no mislim, da je bila tekom nosečnosti skoraj brez zdravil ampak je blo ful hudo, ker je imela zelo pogoste napade.
Dojenček se je reodil lep in zdrav....se je splačalo 9 mesecev trpet je blo pa res hudo

(odgovor članu Elžbet)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   nosečnost in epilepsija
2.9.2005 15:06:56   
k1
ko sem ležala v bolnici, je bil not ena, ki je dobila epilepsijo med nosečnostjo. rodila je čist ok, brez zapletov.

(odgovor članu Elžbet)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   nosečnost in epilepsija
2.9.2005 16:35:52   
ninca
o to mare pa bit kr kriza

(odgovor članu Elžbet)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   nosečnost in epilepsija
2.9.2005 17:40:34   
Marogica
Pozdravljena, sem epileptik-grand mal že 25 let (od mojega 14 leta) dalje in redno jemljem Tegretol 500mg zjutraj in enako dozo zvečer. Če se držim terapije, nimam napadov.Pri tegretolu ni problema, kar se nosečnosti in ploda tiće. Rodila sem dvakrat in obakrat zdrava fantiča, do sedaj še nobenemu niso ugotovili možnost podedovanja epilepsije. Eden je celo nadpovprečno ineligenten (kot je rekel psiholog, je samo 5% takšnih).
Edino ena stvar je zelo pomembna. Tifol MORAŠ jemati vseh 9 mesecev, ker tablete prot epilepsiji zmanjšujejo nivo folne kisline v telesu. To pa je bila tudi edina "posebna" stvar v mojih nosečnostih. PA na vsakem pregledu, pri zdravnikih, ki moje diagnoze niso poznali, sem to povedala. Pa tudi na porodni postelji, da so bile babice in zdravniki pripravljeni.
Rojevala sem enkrat 12 drugič 13 ur, pa o napadih ne duha ne sluha.
Torej vse po "predpisih". Če te še kaj zanima, mi piši privat.

(odgovor članu Elžbet)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Prva nosečnost po 30. letu?
Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......