|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosečnost in bazen
16.12.2007 9:47:46   
petrca81
Pozdravljene!

Mene pa zanima ali se je katera kopala v bazenih v prvih mesecih nosečnosti?

Hvala in lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nosečnost in bazen
16.12.2007 10:18:05   
malecka
Jaz sem se celo nosečnost, no do osmega mesecauser posted image
Pa ni bilo nič narobe.

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

(odgovor članu petrca81)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.12.2007 10:19:37   
Anonimen
Zakaj pa ne?

(odgovor članu petrca81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
16.12.2007 10:28:09   
Naja30
Jaz se nisem, ker sem enkrat glivice staknila in v nosečnosti nisem reskirala. Je pa plavanje res zelo priporočeno v user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.12.2007 11:03:38   
Laubica
Meni je pa g. odločno odsvetovala bazen-ker je preveč nevarnosti za kakšno okužbo,morje je ok ,bazen pa niti približno

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.12.2007 11:06:33   
ana b
Glede na to da imamo svoj bazen, sem se namakala od 5 meseca nosečnosti (v maju) do dneva pred porodom v avgustu user posted image .

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.12.2007 14:56:38   
Tinča1
Meni ga je G strogo odsvetovala, zaradi vnetja in okužb z glivicami in kakšno bakterijo.
Odločitev in posledice pa seveda prevzameš sama.

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.12.2007 20:21:19   
only_me
bazen je kritičen samo zaradi kakih glivic, ali pa da te kdo po pomoti ne brcne.

Jaz sem bla v Atlantisu, pa ni blo gužve, glivic pa tudi ne.

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.12.2007 8:15:24   
tasyo
Načeloma je bazen fajn zaradi plavanja in niti pod razno ni prepovedan. Je pa res, da tiste, ki so že itak bolj nagnjene k glivicam, tam še prej kaj staknejo med nosečnostjo. Sicer pa je fajn, če se preoblečeš, ko prideš iz vode.. Če je z nosečnostjo vse ok, le pojdi in uživaj!

(odgovor članu only_me)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.12.2007 11:26:43   
jagoga
Jaz sem bila v 23 tednu v toplicah in nisem dobila nobenih glivic. Plavanje je priporočljivo gibanje za nosečnice, če te pa skrbi da boš dobila kakšne glivice, ti pa svetujem, da se sprehodiš do Sanalabor-ja, ker si lahko kupiš tampone, ki so namenjene prav nosečnicam in so prepojeni z enim gelom, ki preprečujejo kakršno koli vnetje in okužbo. Jih priporočajo tudi ginekologi.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.12.2007 11:28:34   
jagoga
Tamponi so namenjeni ravno za plavanje in ne za običajno uporabo ob menstruaciji.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.12.2007 11:29:58   
mala pikica
Jaz sem se kopanja v bazenu zelo izogibala, ravno zato, da ne bi staknila kakšnega vnetja.  Pa na splošno odsvetujejo kopanje v javnih bazenih, baje je voda zelo umazana. Mi je razlgala ena punca, ki je delala nekaj časa na bazenih.
Sicer pa je možno kupiti tudi tampone ali nkeaj podobnega, ki potem varujejo pred vnetjem. Mislim, da je tako nekako.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.12.2007 11:41:30   
Čmrlika
dobro da sem zdaj prebrala to o tamponih...jaz sem sicer bolj nagnjena k vnetjem....mi je pa G odsvetoval terme, zarad zraka in ker imam nizek pritisk da mi ne postane slabo? Grem pa po novem letu za 4 dni v podčetrtek...imamo že ful  časa rezervirano, in zdaj res ne vem kaj naj nardim?
Kaj bi pa ve na mojem mestu? sej ne nameravam pretiravat, samo takoo rada plavam, pred nosečnostjo  8-9 mesecev na letoo 2 krat na teden...zdaj pa nič.pa v one vroče whirpoole tako ne mislim it...user posted image user posted image user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.12.2007 13:40:12   
TamaraJ
Jaz sem tudi nagnjena k vnetjem in me zanima, klje bi se dalo dobiti te tampone. Slišala sem, da se jih da kupiti, ampak nikjer pa kje. Mogoče kakšen Sanolabor? Katera že kupovala?

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
17.12.2007 13:40:42   
Naja31
Včasih so jih imeli v Mercatorju. Mogoče jih imajo pa še vedno.

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 15
17.12.2007 20:16:24   
pilar28
user posted image veselo plavat- tamponi dodatna oprema in obvezna.Je pa zelo dobro za hrbtenico in kožo.Saj se doma umijete, drugače tudi kopanje v kadi odsvetujejo, ampak kakor katera, sama naj se odloči:)

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 16
18.12.2007 9:06:29   
Neža7
Tudi jaz ful rada hodim na plavanje ali relax na toplicah, vendar po SS pri 19t user posted image  (voda je odtekla) so mi rekli, da ne bom morala hodit plavat v naslednji user posted image , ker sem dobila vnetje, vendar ne vejo kako, katero ali kje..... user posted image . Sedaj sem ponovno user posted image  in že vem, da bom imela rizično nosečnost .Ima prvi pregled 21.12, da bo več izvedla kaj lahko in kaj ne.... Jaz sem že imela v glavi "tampon" vendar nisem bila 100%.... Na morje bi tudi šla, ker nisva bila letos zaradi SS....

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu pilar28)
Neposredna povezava do sporočila: 17
18.12.2007 9:38:28   
amaya
Jaz sem tampone kupila v Millerju. So pa dragi...

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 18
18.12.2007 9:47:12   
jagoga
Jaz sem tampone za zaščito pred glivicami kupila v Sanalaborju (november 07) in so od Senta Protect.

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?