|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosečnost in anticelulitna krema
21.4.2008 19:12:08   
Anonimen
Mene pa zanima, ali se lahko uporablja anticelulitno kremo, če si noseča
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nosečnost in anticelulitna krema
21.4.2008 19:13:05   
Anonimen
Ne.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
21.4.2008 20:11:36   
2 Sraki
Tudi jaz sem enakega mnenja kot Mič II. Se mi zdi, da to enostavno ne pride v poštev v tem občutljivem obdobju. Če pa resnično kaj škodi pa ne bi vedela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.4.2008 21:21:43   
Anonimen
Jaz se ne bi mazala. Noseč si 9 mesecev +  recimo 1 leto dojenja, z anticelulitno kremo se pa lahko mažem še vse življenje. Sicer pa si lahko prebereš še Pušenjakov odgovor tule.

(odgovor članu 2 Sraki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
21.4.2008 21:29:29   
Naja31
Pa saj ni nevarnost, da bi kaj škodila plodu, ampak celulit v nosećnosti je posledica delovanja hormonov in tu ti nobena krema ne bo pomagala, če že drugače sploh kakšna pomaga

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.4.2008 14:57:55   
liam
Ojla...

da še jst delim mnenje z vami na tej temi: sama imam anticelulitno olje od WELEDE, ki je 100 naravno, na vseh testih ima oceno sehr gut... In jo mislim uporabljat tudi med nosečnostjo.

Ne vem no, glede na to da je kao treba bušija mazat z ne vem kakimi olji proti strijam, ne vidim nič slabega v tem da bi se človek mazal po stegnih in riti. Se mi zdi da je pa trebuh veliko bl izpostavljen vsemu. Pa tud drugače si nameravam kupit tudi olje proti strijam od WELEDE, tak da ne vem kaj ne more bit.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.4.2008 15:05:24   
titi3
Glede na to, da je sploh vprašljivo koliko te kreme pomagajo si raje kupi anticelulitno krtačko. V Google vstavi cellulite, brush in boš videla slike kako zgleda.

Jaz sem si jo kupila v DM, ampak mislim, da bi jo morali imeti tudi v Sanolaborju ali Mullerju.

Po neki raziskavi so imele ženske, ki so si mazale z navadno kremo (niso jim povedali) enake rezultate kot tiste, ki so uporabljale anticel. kremo. Baje zato, ker bolj pomaga masaža kot sama krema.

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.4.2008 15:15:56   
liam
Jst celulita tak nimam neki full... mogoče samo eni dve jamci na vsakem stegnu... strij pa zaenkrat tudi nimam. Kr neki za namazat po tuširanju tak rabim, pol sm si pa kr tole zadevo nabavla od welede, ker sm mela včasih za njih promocije in poznam zadevo, tak da mi je ql, pomaga tudi (vsaj kolkor jst opazim), pa še lepo sveže diši.

Itak pa se vsaka odloči sama zase.user posted image

(odgovor članu titi3)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?