Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nosečnost in anticelulitna krema 21.4.2008 19:13:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne.
|
|
|
|
RE: nosečnost in anticelulitna krema 21.4.2008 20:11:36
|
|
|
|
2 Sraki
|
Tudi jaz sem enakega mnenja kot Mič II. Se mi zdi, da to enostavno ne pride v poštev v tem občutljivem obdobju. Če pa resnično kaj škodi pa ne bi vedela.
|
|
|
|
RE: nosečnost in anticelulitna krema 21.4.2008 21:21:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz se ne bi mazala. Noseč si 9 mesecev + recimo 1 leto dojenja, z anticelulitno kremo se pa lahko mažem še vse življenje. Sicer pa si lahko prebereš še Pušenjakov odgovor tule.
|
|
|
|
RE: nosečnost in anticelulitna krema 21.4.2008 21:29:29
|
|
|
|
Naja31
|
Pa saj ni nevarnost, da bi kaj škodila plodu, ampak celulit v nosećnosti je posledica delovanja hormonov in tu ti nobena krema ne bo pomagala, če že drugače sploh kakšna pomaga
|
|
|
|
RE: nosečnost in anticelulitna krema 22.4.2008 14:57:55
|
|
|
|
liam
|
Ojla... da še jst delim mnenje z vami na tej temi: sama imam anticelulitno olje od WELEDE, ki je 100 naravno, na vseh testih ima oceno sehr gut... In jo mislim uporabljat tudi med nosečnostjo. Ne vem no, glede na to da je kao treba bušija mazat z ne vem kakimi olji proti strijam, ne vidim nič slabega v tem da bi se človek mazal po stegnih in riti. Se mi zdi da je pa trebuh veliko bl izpostavljen vsemu. Pa tud drugače si nameravam kupit tudi olje proti strijam od WELEDE, tak da ne vem kaj ne more bit.
|
|
|
|
RE: nosečnost in anticelulitna krema 22.4.2008 15:05:24
|
|
|
|
titi3
|
Glede na to, da je sploh vprašljivo koliko te kreme pomagajo si raje kupi anticelulitno krtačko. V Google vstavi cellulite, brush in boš videla slike kako zgleda. Jaz sem si jo kupila v DM, ampak mislim, da bi jo morali imeti tudi v Sanolaborju ali Mullerju. Po neki raziskavi so imele ženske, ki so si mazale z navadno kremo (niso jim povedali) enake rezultate kot tiste, ki so uporabljale anticel. kremo. Baje zato, ker bolj pomaga masaža kot sama krema.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?