|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosečnost in čistila
6.6.2007 10:38:32   
zirafa76
Pozdravcek...mene pa zanima, katera ve, imajo cistila in vse podobno kaksen skodljiv ucinek na nosecnost???Jaz sicer upor.le za domaco rabo, je pa vedno zrak cel v cistilih  ( obsedena )user posted image user posted image  poleg tega pa uporabljam ogromne kolicine biokilauser posted image , proti nadleznim malim mravljam user posted image user posted image , ki mi pozirajo zivce....

pa bodite pridne

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 6.6.2007 14:58:09 >

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NOSECNOST IN CISTILA
6.6.2007 10:46:44   
masna
Nekje sem zasledila, da je strupeno čistilo za pečice(tista pena ki jo pošpricaš da so odmasti). za ostel pa ne vem. Po mojem  ni panike....

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.6.2007 11:06:51   
Putka
Že tako ni fanj preveč čistil uporabljat. Če pa imaš rada da diši ( a samo zato pucaš?) pa svečke prižgi. Pa precej manj škode na emajlu, ploščicah, lesu naredi naravni kis/limona/soda bikarbona... Pa na našo Zemljo tudi malo misli. Že tako bomo vse prehitro uničili. Ti bo otrok čez desetletja hvaležen, če boš malo bolj ekološka.

(odgovor članu masna)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.6.2007 11:08:21   
pikica*13*
Po mojem ni panike, vseeno pa lahko ob čiščenju uporabiš kakšno masko, (dobiš jih v lekarni), da ravno ne vdihuješ teh čistil.

Lp

(odgovor članu masna)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.6.2007 12:36:05   
Anonimen
Ne vem, katera so še ekstra škodljiva, ampak že na splošno so škodljiva vsa, ki imajo veliko kemije. Jaz uporabljam ekološka čistila in se ne rabim veliko sekirat ne za svoje zdravje ne za dobrobit našega planeta. Mogoče si nabavi ta, da boš bolj mirna.

(odgovor članu pikica*13*)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
6.6.2007 14:03:13   
katis
Daj se mal vsaj z biokillom skuliraj! Nabavi pasti za mravlje in to je to, ne pa da vdihavaš ta strupeni zrak in s teboj to požira tudi dojenček user posted image

Pa če že moraš vse drgnit non stop, si pa res kakšna bolj bio oz. eko čistila nabavi.

Pečiso pri nas doma od začetka nosečnosti samo mož prešpricava - pa še to tako, da poden ven odmotira, našprica v garaži, spuca in čistega prinese nazaj in sva midva z malim čist varna.

Sicer se da pa po stanovanju ogormno spucat z limoninim sokom (tistim v takih rumenih limona flaškah) - sploh vse v koplanicah in pol še ful lepo diši.
Pečiso lahko tud posipaš s soljo, daš notr še limonin sok v skodelico in prižgeš na ful za ene 20-30 minut in pol enostavno postrgaš sol stran s strgalom za steklokeramične šted. - sama še nisem probala, a baje je to ful učinkovito in spet, nič ne smrdi...
Za WCje sem pa slišala, da eni uporabljajo Corega tabletke za zobne proteze - ja me je skor na rit vrglo, ampak sem rekla, da to bom pa probala. Baje ves kamen požre... Saj ni čudno -če pa reklamirajijo sijajno belino zob user posted image

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: nosečnost in čistila
6.6.2007 17:33:10   
Magi*
pečice jaz še svoj živi dan nisem s čistilom pucala. jo enostavno pobrišem po uporabi in je čisto lepa.

tudi sicer uporabljam bolj malo čistil in še ta ekološka. se umivalnik prav tako lepo spuca, podni se z vodo in malo detergenta lepo očistijo, edino za WC školjko uporabim malo bolj agresivno čistilo. strupov tako ali tako nočem uporabljati. mravlje pa biokil nikoli ne bo pregnal. tudi pasti so bolj tako-tako, so pa definitivno boljše od biokila.

začni delati na tvoji obsedenosti. tudi za otroka ne bo dobro, da bo živel v sterilnem okolju.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.6.2007 14:14:48   
TinkiBinki
Jaz čistim z rokavicami in se izogibam preveč agrestivnim čistilom.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.6.2007 15:23:44   
sonchek
Kja pa Meglio, al neki tazga...ne vem točno kako se napiše...jaz skor sam tega uporabljam?

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu TinkiBinki)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?