|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosečnost da ali ne?
13.1.2007 13:51:22   
Anonimen
ojla. jaz pa imam eno vprašanje in vas prosim, če mi lahko svetujete. na bebici delava od avg.2006. okt.2006 sem imela SS in od takrat se še ni sprijelo. imam pa tudi žolčne kamne, in grem 14.2. 07 na operacijo za njih.
zdaj pa vas sprašujem ali lahko ta mesec delava na bebici ali ni priporočljivo zaradi operacije. vem da bi bilo boljše počakat, pa potem delat naprej ali se motim. lahko pa tudi da se spet ne bi prijelo ali pa tudi. kaj mi ve svetujete?user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nosečnost da ali ne?
13.1.2007 13:55:36   
Sash
Sama bi na tvojem mestu počakala, da gre operacija mimo, saj imaš datum že določen. Po operaciji pa bi začela delat na bebici s polno paro.
Odločit se pa moraš sama. Srečno in veliko uspeha!

Na svetu sem zato, da ljubim in ne sovražim!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.1.2007 13:56:33   
mehurčica
Jaz ti svetujem, da počakaš na operacijo! Moja prijateljica je dobila med nosečnostjo ledvične kamne in so ji morali na živo delat... Kakšne bolečine mi je opisovala...grozljivo!user posted image Ne vem sicer, kako operirajo žolčne kamne, ampak vseeno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.1.2007 15:18:29   
lilica
Živjo
Tudi midva se trudiva za 2 pikico že 1,5 leta.
Ti pa iz prve roke povem da je bolje da počakaš z zanositvijo,ker sem bila jaz lansko leto maja na operaciji žolčnih kamnov in si potem kar precej adijo in to cel mesec. Jaz sem sicer imela klasično operacijo,tako da ne vem če tista z luknjicami kaj manj boli,ampak kakor sem jaz slišala naj nosečnicam sploh ne bi delali posegogov, ker žolčni kamni niso življenko nevarni.
Vem pa da se čaka na vrsto precej dolgo, ko te pa zagrabijo je pa noro.Tako da po moje bolje da počakaš še ta mesec potem pa an delo.
Srečno za operacijo in user posted image

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?